Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Revedere epică! Surpriza de proporţii pe care a avut-o un marinar, când şi-a văzut soţia după şase luni de absenţă (VIDEO)

Soţia unui marinar a păstrat secretul asupra sarcinii sale, cât timp bărbatul a fost plecat pe mare. Ea a aşteptat şase luni, pentru a-i face o surpriză, dându-i vestea cea mare.

de Redactia Observator

la 29.06.2017 , 11:24

Soţia unui marinar a păstrat secretul asupra sarcinii sale, cât timp bărbatul a fost plecat pe mare. Ea a aşteptat şase luni, pentru a-i face o surpriză, dându-i vestea cea mare.

Natasha Daugherty, din California, a aflat că este însărcinată cu cel de-al patrulea copil, la doar o săptămână după ce soţul său a plecat pe mare.

În loc să se grăbească să-i dea vestea, tânăra a decis să păstreze secretul timp de şase luni, până în ziua în care Chris Daugherty se întorcea acasă.

Vezi și

Natasha şi-a surprins soţul cu anunţul, pe 23 iunie, când s-a dus să-l întâmpine în port. Momentul a fost filmat şi postat ulterior, pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

În înregistrare se poate vedea cum cei trei copii ai cupului sunt primii care îşi întâmpină tatăl. În tot timpul acesta, soţia sa, aşteaptă momentul în care se poate bucura de întreaga atenţie a lui Chris. 

Când, în cele din urmă, se îndreaptă spre ea, Natasha poate fi văzută ţinâd o pancartă în dreptul pântecului, pe care scrie "Bine ai venit acasă, tată de bebeluş". Ea o agită şi îşi întreabă soţul dacă îi place mesajul, înainte de a o da la o parte şi a-şi dezvăli pântecul imens.

Filmarea se încheie cu tânărul tătic căruia nu-i vine să creadă ceea ce vede.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Revedere epică! Surpriza de proporţii pe care a avut-o un marinar, când şi-a văzut soţia după şase luni de absenţă (VIDEO)