Antena Meniu Search
x

O butelie de aragaz a explodat la un restaurant din Piteşti, în timp ce mai mulţi clienţi luau masa

Două persoane au fost rănite şi au ajuns de urgenţă la spital. Proprietarul localului este în stare mai gravă.

Vezi și

Două persoane au fost rănite şi au ajuns de urgenţă la spital. Proprietarul localului este în stare mai gravă. Butelia a explodat chiar lângă el şi a suferit arsuri pe faţă, la mâini şi picioare.

Explozia a avut loc la ora prânzului când în restaurant erau mai mulţi clienţi veniţi să servească masa. Butelia care a sărit în aer era într-o anexă a bucătăriei, iar lângă ea era chiar proprietarul localului. Atât el cât şi o clientă au suferit arsuri. 

Imediat ce s-a dar alarma au venit echipajele de intervenţie. Medicii au preluat cei doi răniţi şi i-au transportat de urgenţă la spital.

Alin Dincă, ISU Argeş: "Am gasit o explozie neurmata de incendiu in restaurant, cele 2 ambulante din partea detasam pitesti au intervenit pt transportul la spital a 2 victime cu arsuri de gradele 2 si trei la membrele superioare si inferioare."

Este anchetă acum la restaurant. Pompierii au cerut oprirea temporară a activităţii. Au suspiciuni că deflagraţia ar fi fost produsă în urma unei scurgeri de gaze. 

Victimele exploziei, o tânără de 27 de ani şi un bărbat de 39 de ani, rămân, deocamdată, în îngrijirea medicilor din Piteşti.

În funcţie de evoluţia stării lor de sănătare se va decide dacă vor fi transferaţi la o secţie de specialitate din Capitală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O butelie de aragaz a explodat la un restaurant din Piteşti, în timp ce mai mulţi clienţi luau masa