Antena Meniu Search
x

A început nebunia de Black Friday. Care au fost promoțiile cele mai râvnite

Este Black Friday sau vinerea reducerilor, iar marile magazine şi-au deschis devreme porţile pentru clienţii dornici de promoţii

Vezi și

Este Black Friday sau vinerea reducerilor, iar marile magazine şi-au deschis devreme porţile pentru clienţii dornici de promoţii. Nici aceştia nu s-au lăsat aşteptaţi şi s-au aşezat la cozi de la primele ore. Alţii au preferat căldura din case şi au asaltat internetul.

Cu "temele" făcute de acasă, oamenii s-au aşezat cu noaptea în cap în faţa magazinelor. Cei mai mulţi ştiau foarte bine ce caută. Iar în momentul în care s-au deschis uşile, nu au mai stat pe gânduri. S-au dus direct unde aveau nevoie iar apoi la casele de marcat. Nu toată lumea a fost însă mulţumită de ceea ce a găsit la rafturi.

Iar unii au vrut chiar să vadă, la faţa locului, dacă ofertele din magazin corespund cu cele online. Cumpărături s-au făcut şi online. Mari, nu glumă. Cei mai mari retaileri de pe piaţa din România au anunţat, în primele 12 ore de promoţie, vânzări de milioane de dolari şi zeci de mii de comenzi. Cumpărătorii lor au avut însă nevoie de răbdare. Cele mai multe site-uri care vând electronice şi electrocasnice s-au blocat din cauza traficului extrem de mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » A început nebunia de Black Friday. Care au fost promoțiile cele mai râvnite