Antena Meniu Search
x

A MURIT fără vină în timp ce traversa regulamentar, după ce şoferul care i-a dat prioritate a fost izbit de un TIR

E sfârşitul dramatic al unui băcăuan. Şoferul unui camion l-a observat pe bărbat şi a oprit la trecerea de pietoni, moment în care un TIR l-a izbit din spate.

Vezi și

E sfârşitul dramatic al unui băcăuan. Şoferul unui camion l-a observat pe bărbat şi a oprit la trecerea de pietoni, moment în care un TIR l-a izbit însă din spate.

20 de metri. Atât mai avea de mers bărbatul până să ajungă la muncă. Drumul lui s-a oprit însă, deşi traversa regulamentar. 

Tirul care circula pe DN 2 a oprit. Nenorocul a făcut însă ca o altă autoutilitară să nu încetinească. A intrat în plin în autocamionul din faţa sa şi l-a proiectat chiar pe trecerea de pietoni. Impactul a fost atât de puternic încât, după ce a acroşat pietonul, TIR-ul lovit a întrat în curtea unei case.

Victima a fost resuscitată minute în şir. Medicii n-au mai reuşit însă s-o readucă la viaţă. 

Pe acelaşi subiect

Comisar sef Aurelian Nădejde - Serviciul rutier IPJ Bacău: "În urma accidentului, a rezultat decesul pietonului şi vătămarea corporală a conducătorilor auto, ambii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău" 

Dar s-ar fi putut termina mult mai rău. Şi asta pentru că, în apropiere, se afla o staţie de autobuz pentru copiii care merg la şcoală. 

Cei doi şoferi nu au consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Vor trebui să răspundă acum în faţa legii. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpa și vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » A MURIT fără vină în timp ce traversa regulamentar, după ce şoferul care i-a dat prioritate a fost izbit de un TIR