Antena Meniu Search
x

A murit fotograful Liviu Zaharescu. Numărul deceselor a ajuns la 47!

Ultimele zile au fost tot mai grele. Ieri, numele a doi fotografi au fost puse pe lista morţii de la Colectiv. Am ajuns la 47 de suflete arse. Teodora Maftei şi Liviu Zaharescu, amândoi pasionaţi de fotografie şi rock, sunt ultimii care au pierdut lupta pentru viaţă

Vezi și

Ultimele zile au fost tot mai grele. Ieri, numele a doi fotografi au fost puse pe lista morţii de la Colectiv. Am ajuns la 47 de suflete arse. Teodora Maftei şi Liviu Zaharescu, amândoi pasionaţi de fotografie şi rock, sunt ultimii care au pierdut lupta pentru viaţă

Liviu Zaharescu. Un tânăr fotograf, pentru care muzica Rock însemna totul. De cinci ani avea jobul ideal. Fotograf de concerte pentru o publicaţie online.

Concertul celor de la Goodbye To Gravity nu era doar încă o zi de muncă pentru el, ci un show mult aşteptat, aşa cum anunţase chiar el pe pagina sa de facebook. A fost însă ultimul. Ieri, Liviu nu a mai putut lupta pentru viaţă şi a murit la Spitalul de Arşi. Era în stare critică, având arsuri pe o mare suprafaţă din corp şi pe căile respiratorii.

Cu doar câteva ore înainte, Teodora Maftei, o jurnalistă îndrăgostită de fotografie s-a stins într-un spital din Ierusalim. Aşa era Teo. Optimistă, luptătoare, puternică.

Războiul cu moartea nu-i era străin. În urmă cu zece ani a aflat că are o acumulare de lichid în creierul mic. A trecut prin şapte operaţii, a învăţat din nou să meargă, să vorbească şi să se descurce singură. Boala i-a fost lecţie şi medicament pentru suflet.

Cum au fost ultimii ei zece ani, de la prima operaţie a scris chiar Teo, anul acesta pe blogul ei. Numea ziua intervenţiei, "Ziua în care s-a dus şi s-a întors prima oară".

"Cei zece ani care au trecut de la acel martie în care te-ai dus şi te-ai întors prima oară, înseamnă mai mult decât zece ani de zile, de nopţi cu poveşti scrise şi nescrise, de lecţii învăţate, înseamnă zece ani de viaţă bonus, în care am primit primit bonusuri după bonusuri, după bonusuri. "

Iubea rock-ul iar pe băieţii de la "Goodbye to Gravity" îi ştia de ani buni. Le-a luat şi interviuri. Le fotografia concertele iar în noaptea tragediei era chiar în faţa scenei.

A inhalat aer fierbinte, atunci când a pornit incendiul. A ajuns la spital arsă pe aproape jumătate de trup. Medicii au operat-o de mai multe ori, la spitalul de Arşi. Iar miercurea trecută a fost transferată într-un spital din Ierusalim, în Israel.

Mama Teodorei a sperat până în ultima secundă. Prietenii i-au licitat fotografiile pentru a strânge bani pentru tratament. Dar pentru Teo suferinţa a fost cumplită. Mai ales în ultimele două zile.

Fratele Teodorei a scris le-a cerut tuturor pe Facebook să. zâmbească pentru Teo. Aşa cum ea a încercat să-i înveţe pe toţi cei din jur, după ce s-a dus şi s-a întors prima oară. Apoi a doua oară. La fiecare operaţie. Teo a plecat acum pentru totdeauna. A lăsat în urmă mii de radiografii ale locurilor prin care a trecut, a cântat, s-a bucurat, a iubit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » A murit fotograful Liviu Zaharescu. Numărul deceselor a ajuns la 47!