Antena Meniu Search
x

A murit în ambulanţă cu pruncul în pântece

O femeie din Tulcea a murit cu pruncul în pântece în ambulanţa care ar fi trebuit să o ducă la spital. Agelica avea 37 de ani şi peste trei luni urma să fie mamă pentru a cincea oară

Vezi și

O femeie din Tulcea a murit cu pruncul în pântece în ambulanţa care ar fi trebuit să o ducă la spital. Agelica avea 37 de ani şi peste trei luni urma să fie mamă pentru a cincea oară

Ieri, s-a simţit rău, iar salvarea pe care a chemat-o s-a blocat în nămeţi, la 50 de kilometri de spitalul din Tulcea. După patru ore de chin, femeia a intrat în stop cardio-respirator şi a murit. Nicio autoritate nu le-a deschis medicilor drumurile spre spital.

Despărţite de aproape un an, mama abia aştepta să o vadă pe Angelica. Nu ştia că fiica ei e însărcinată, iar ea urma să fie bunică peste trei luni. Dimineaţa, Angelica s-a simţit rău, iar soţul ei a ajutat-o să ajungă la dispensarul din sat. Asistenta a chemat ambulanţa. Şi-a dat seama că tânăra are o sarcină cu probleme.

Ambulanţa a ajuns în satul Ostrov după două ore. În drum spre spitalul din Tulcea, maşina s-a blocat între nămeţi. Mai avea 50 de kilometri până la spitalul din oraş. Alte două ore, gravida a aşteptat în ambulanţă un utilaj care să le deschidă drumul spre oraş. Starea ei s-a înrăutăţit, iar medicii au decis să o transporte la spitalul din Constanţa. A fost prea târziu. Pe drum, femeia a intrat în stop cardio-respirator.

Angelica a murit în ambulanţă, sub ochii medicilor. Patru copii, două fete şi doi băieţi, au rămas orfani.

La aproape 300 de kilometri distanţă, într-un sat din Vaslui, viaţa unei tinere s-a stins tot într-o ambulanţă. Sătenii şi pompierii care au fost chemaţi la 112 nu au reuşit să scoată salvarea blocată în nămeţi. Primarul a reuşit cu maşina lui să o aducă pe tânără până la ambulanţa blocată la 4 kilometri distanţă de sat. Nimic nu a urnit din loc salvarea în care o tânără şi-a trăit ultimele clipe de viaţă. Nicio autoritate nu le-a făcut medicilor misiunea mai uşoară şi nu le-a deschis drumurile spre spital.

La Mioveni, în Argeş, un bărbat de 45 de ani a fost găsit astăzi îngheţat. A treia victimă a vremii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » A murit în ambulanţă cu pruncul în pântece