Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A ucis 6 oameni cu motorină în alcool

Se face lumină în cazul morţilor suspecte din Dragalina. La patru luni după ce şase oameni au murit şi alţi trei au ajuns la spital, pentru că au băut alcool contrafăcut, cel care le-a vândut moartea la sticlă a fost arestat

de Redactia Observator

la 05.05.2015 , 19:38

Se face lumină în cazul morţilor suspecte din Dragalina. La patru luni după ce şase oameni au murit şi alţi trei au ajuns la spital, pentru că au băut alcool contrafăcut, cel care le-a vândut moartea la sticlă a fost arestat. 

Ancheta a arătat că în loc de tărie, în sticle era de fapt un cocktail din alcool metilic, reziduri şi resturi de motorină colectate din vagoanele de marfă care staţionau în depoul din Feteşti. Lichidul era strâns cu ajutorul unor găleţi, puse la ţevile prin care se curăţă vagoanele. Cel care se ocupa de toată operaţiunea e căutat în continuare de poliţie.

Îl cheamă Dan Tănase. Şi e contrabandist de profesie. Vinde de-o viaţă alcool şi ţigări la magazinul din curtea casei. Ultima sa afacere l-a transformat şi-n criminal.

Vezi și

În ianuarie le-a vândut celor din Dragalina o licoare mortală, pe post de ţuică. Poliţiştii au stabilit că motorina era extrasă din vagoanele de marfă care trăgeau în depoul din Feteşti.

Din astfel de cisterne umplute cu absolut orice, storceau şi ultima picătură din robineti, după descărcare. Cărau toate licorile, fie benzina, motorină alcool sau alta substanta cu astfel de galeti. Ulterior acasă era amestecat totul cu apă şi ceea ce rezulta era vândut pe post de ţuică.

Băutura toxică a luat şase vieţi.

Analizele au arătat că toţi au fost intoxicaţi cu alcool metilic, care dă tot organismul peste cap. Duce la insuficienţă renală, afectează inima şi distruge sistemul nervos central. Doza fatală este cuprinsă între 100 şi 125 de mililitri.

Bărbatul care a vândut alcoolul ucigaş a fost arestat. Complicele lui e căutat de poliţie.Dan Tănase le-a spus poliţiştilor că nu ştia ce vinde, o băutură mai puternică decât otrava.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » A ucis 6 oameni cu motorină în alcool