Antena Meniu Search
x

Şi-a ucis IUBITA în faţa copiilor şi a dispărut fără urmă! Un bărbat din Argeş s-a întors, după 24 ore, la locul crimei sângeroase

Chiar în casa în care a avut loc grozăvia a vrut să îşi ia şi el viaţa. Bărbatul din Argeş care şi-a înjunghiat fosta iubită chiar în faţa copiilor, a fost prins de poliţişti. Acum va fi supus unei expertize psihiatrice.

Vezi și

Chiar în casa în care a avut loc grozăvia a vrut să îşi ia şi el viaţa. Bărbatul din Argeş care şi-a înjunghiat fosta iubită chiar în faţa copiilor, a fost prins de poliţişti. Acum va fi supus unei expertize psihiatrice.

Pe targă, înconjurat de mascaţi înarmați până-n dinţi. Aşa a fost dus la Spitalul de Urgenţă din Piteşti bărbatul bănuit că i-a luat viața Denisei.

Întrebat de ce a comis crima, individul nu răspunde, deşi a lovit până când a lăsat-o fără suflare pe cea cu care a trăit 15 ani şi i-a dăruit doi copii. Apoi a fugit.

La mai bine de 24 de ore de la crima sângeroasă, individul s-a întors în acasă. Cel mai căutat om din Argeş a fost prins de anchetatori chiar când ar fi vrut să îşi ia viaţa.

De la spital, bărbatul va fi dus la audieri. Timp de două zile, poliţiştii şi jandarmii l-au căutat peste tot pe bărbatul de 44 de ani. Până să fie găsit de anchetatori, sfidător, individul şi-a sunat soacra.

O întrebare care a îngrozit-o pe mama îndurerată a Denisei. Până şi propria lui mamă se temea de el.

Într-o altă convorbire cu sora victimei sale, bărbatul a încercat să-şi justifice gestul. Gelozia i-ar fi luat minţile.

Între timp, familia Denisei nu-şi revine din şoc. Cei doi copii, care au asistat la crimă, sunt traumatizaţi. Şi ei, şi bunica lor, au fost răniţi în timp ce o apărau pe femeie.

Acum, bărbatul riscă până la 25 de ani de închisoare pentru omor. Martori ai nenorocirii, copiii au vorbit și ei cu procurorii în prezența unui psiholog şi urmează să intre într-un program de consiliere și să fie dați în grija bunicilor materni. Pe Denisa o va înmormânta familia la Moșoaia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Şi-a ucis IUBITA în faţa copiilor şi a dispărut fără urmă! Un bărbat din Argeş s-a întors, după 24 ore, la locul crimei sângeroase