Antena Meniu Search
x

Accident cumplit produs de un puști beat! Adolescentul, care a ucis o fată de 16 ani şi a rănit alte persoane va fi audiat, după ce își revine din starea de ebrietate

Vezi și

O adolescentă de 16 ani şi-a pierdut viaţa, iar alte două fete sunt în stare gravă, după ce au fost lovite de o camionetă la volanul căreia era un tânăr de 16 ani, beat în ultimul hal! Nu au fost singurele victime ale acestuia. A mai lovit încă 3 persoane, iar ultima a scăpat nevătămată doar printr-o minune.

O cursă nebună. Pe Drumul Naţional 17, în localitatea Tureac, un minor de 16 ani a ieşit pe şosea, la volanul unei camionete.

Aseară, băiatul a băut bine. Suficient cât să fure camioneta familiei şi să o ia la goană prin sat. Primele care i-au apărut în cale au fost trei fetiţe care mergeau pe marginea şoselei. Le-a lovit în plin cu maşina şi le-a aruncat în şanţ. 

Pentru adolescentul teribilist asta însă nu a însemnat nimic. Şi-a continuat drumul, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

O altă localitate. Alte victime. O mamă de 35 de ani şi fiica sa au fost spulberate în plin. 

La doar câţiva zeci de metri distanţă, a lovit o altă fată de 16 ani.

Cursa nebună a puştiului a luat sfârşit abia după ce a trecut la limită pe lângă un alt tânăr.

Tânărul a fost singurul care a refuzat transportul la spital. Celelalte victime au fost preluate de urgenţă de ambulanţe.

Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa Năsăud: "Dintre toate cele şase victime, cinci erau minori, cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani şi un adult, o femeie în vârstă de 35 de ani. Toate victimele au fost încadrate ca fiind de cod roşu.

După accidentele în serie produse pe o distanţă de numai 4 kilometri, adolescentul s-a oprit cu camioneta în mijlocul drumului.

Una dintre ambulanţe l-a dus şi pe minorul teribilist la spital. Intrase în comă alcoolică şi avea şi o lovitură la cap. După ce va fi externat, poliţiştii îl vor reţine. Deja pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru vătămare gravă din culpă, dar şi ucidere din culpă.

Adolescenta de 16 ani a murit în această noapte la spital. Medicii au un prognostic rezervat şi în cazul celei de 14 ani, aflată în comă. Tot în stare gravă este şi o fată de 11 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Accident cumplit produs de un puști beat! Adolescentul, care a ucis o fată de 16 ani şi a rănit alte persoane va fi audiat, după ce își revine din starea de ebrietate