Antena Meniu Search
x

Accident auto soldat cu 8 victime

Un şofer din Dej a vrut să evite un impact cu o autoutilitară, dar a ajuns pe celălalt sens de mers într-o maşină în care erau patru persoane. Patru ambulanţe, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD au pornit imediat spre locul accidentului.

Vezi și

 Au găsit opt răniţi, printre care şi un bebeluş de numai două luni. Pe care n-au mai reuşit să-l salveze.

Fetiţa de doar două luni nu era bine! Lupta pentru viaţă în braţele medicilor. Un şofer a vrut să evite un impact cu o autoutilitară, dar a ajuns în maşina condusă de tatăl ei.

Poliţiştii, medicii şi pompierii au blocat circulaţia ca să ajungă mai uşor la răniţii din cele două maşini distruse.

Pompierii se luptau să-l scoată din maşină pe tatăl micuţei care rămăsese captiv, iar medicii se luptau să-i salveze viaţa fiicei sale care abia mai respira.

Rănit şi plin de sânge bărbatul îşi striga fetiţa în continuu. Medicii au încercat să-l liniştească, dar el ştia că fetiţa sa era inconştientă când a fost scoasă din maşină.

Un echipaj SMURD a transportat-o pe micuţă de urgenţă la spital. Acolo inima ei s-a oprit de mai multe ori, dar medicii au reuşit să o resusciteze şi au decis să o transfere în Cluj Napoca. Dar n-au mai apucat.

Părinţii ei şi prietenul de familie care îi însoţea sunt în stare gravă. Cele patru persoane din cealaltă maşină au rămas internate în stare stabilă.

Când va ieşi din spital, şoferul vinovat va trebui să răspundă în faţa legii pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Accident auto soldat cu 8 victime