Antena Meniu Search
x

Două mașini s-au izbit frontal, între Ciocârlia și Cobadin. O femeie a murit, bărbat în stop cardio-respirator

Un accident deosebit de grav a avut loc vineri după-amiază, între Ciocârlia și Cobadin. O femeie a murit, iar un bărbat este resuscitat de paramedici după un impact frontal între două mașini, pe DN 3.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 12.06.2020, 23:15

Vezi și
  • Accident devastator în județul Constanța, pe DN 3
  • O femeie și-a pierdut viața

Update 23:00 - "Astăzi, în jurul orei 17.45, un bărbat de 47 de ani a condus un autoturism pe DN3, dinspre Constanța către Cobadin și, ajungând la km. 228, s-a angajat în depășirea mai multor autoturisme, moment în care un autoturism care circula din sens opus, condus de o femeie de 56 de ani, pentru a evita coliziunea cu acesta, a virat brusc la dreapta și a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu primul autoturism, care revenise pe sensul său de mers", a transmis IPJ Constanța.

În urma impactului, cele două autoturisme au fost proiectate în afara părții carosabile către dreapta, iar primul autoturism a intrat în coliziune cu 2 copaci de pe marginea drumului. 

În urma accidentului a rezultat decesul la fața locului a celor doi conducători auto, precum și vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față din primul autoturism, un minor de 15 ani. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Update 19:15: Din nefericire, bărbatul care a intrat în stop cardio-respirator a fost declarat decedat.

Știre inițială:

Accidentul s-a produs în jurul orei 17:45, la ieșirea din Ciocârlia spre Cobadin. Din primele informații, două autoturisme s-au ciocnit frontal cu viteză, impactul fiind devastator.

O femeie a murit, iar un bărbat a intrat în stop cardio-respirator. Paramedicii sosiți la fața locului au aplicat manevrele de resuscitare, însă nu este clar la acest moment dacă inima victimei a repornit.

Un adolescent de 15 ani, care se afla într-una dintre mașini, a scăpat cu viață și este în stare stabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Două mașini s-au izbit frontal, între Ciocârlia și Cobadin. O femeie a murit, bărbat în stop cardio-respirator