Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ACCIDENT ÎNFIORĂTOR la Constanţa! Un bărbat a fost tăiat în două, după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de tren (VIDEO)

Accident cumplit, în această seară, în Constanța. Un bărbat a fost tăiat în două după ce mașina în care se afla a fost spulberată de un tren.

de Redactia Observator

la 07.04.2017 , 22:19

Accident cumplit, în această seară, în Constanța. Un bărbat a fost tăiat în două după ce mașina în care se afla a fost spulberată de un tren.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, accidentul s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferată situată între localitățile constănțene Tariverde și Mihai Viteazu.

Articolul continuă după reclamă

La locul accidentului s-au deplasat mai multe autospeciale ale Ambulanței, SMURD, Poliției, dar și un echipaj de la Descarcerare.

Pe acelaşi subiect

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul aflat în autoturism.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs cumplitul accident.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

sursa:reporterntv.ro,ziua de constanta

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » ACCIDENT ÎNFIORĂTOR la Constanţa! Un bărbat a fost tăiat în două, după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de tren (VIDEO)