Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Pasager încarcerat după ce microbuzul în care era s-a înfipt în remorca unui tractor, la Jucu (Video)

Doua persoane au ajuns la spital în aceasta dimineață, în urma unui accident rutier care a avut in localitatea Jucu. Un microbuz plin cu pasageri a intrat in coliziune cu remorca unui tractor, iar un călător a rămas încarcerat.

de Alex Prunean

la 08.05.2020 , 13:03

  • La spital a ajuns și tractoristul, după ce a fost acroșat de remorcă.
  • Ceilalți 13 pasageri nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La spital a ajuns și tractoristul, după ce a fost acroșat de remorcă, acesta fiind în afara vehiculului în timpul producerii accidentului.

Totul s-a întamplat in aceasta dimineata in jurul orei 9. Conform politistilor, un barbat in varsta de 62 de ani din Gilau, care se deplasa cu un microbuz pe DJ109D dinspre Jucu spre soseaua nationala, ar fi intentionat sa depaseasca un tractor care se afla oprit pe marginea drumului. 

Accident între un microbuz și un tractor, la Jucu
Pasager încarcerat după ce microbuzul în care era s-a înfipt în remorca unui tractor, la Jucu
Vezi și

În timpul depasirii si-a dat seama ca din sens opus se apropie o alta masina, astfel ca a intrat inapoi pe banda sa de mers, intrand in coliziune cu remorca tractorului. In urma impactului, remorca a fost proiectata pe marginea drumului, acolo unde l-a acrosat pe soferul tractorului, care efectua lucrari de igienizare a drumului. Acesta a fost ranit si transportat la spital.

Un pasager a rămas încarcerat în microbuz, ca urmare a accidentului

Un barbat in varsta de 64 de ani aflat pe locul din fata-dreapta al microbuzului a ramas incarcerat, fiind extras de pompieri si transportat de asemenea la spital. Ceilalti 13 pasageri nu au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Conducatorii au fost testati cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Imagini cu intervenția salvatorilor de la ISU Cluj.

Citește și:
Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Pasager încarcerat după ce microbuzul în care era s-a înfipt în remorca unui tractor, la Jucu (Video)