Antena Meniu Search
x

Un minor, la volanul unei maşini, a spulberat mai mulţi trecători de pe trotuar, la Medgidia (Video)

Un minor s-a urcat la volanul unei maşini, cu care s-a plimbat până a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-un grup de patru persoane, care se aflau pe trotuar, la Medgidia.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 12.07.2019, 18:55

Un minor la volanul unei maşini a spulberat un grup de persoane de pe trotuar, la Medgidia (Video) Vezi și

Un minor s-a urcat la volanul unei maşini, cu care s-a plimbat până a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-un grup de patru persoane, care se aflau pe trotuar, la Medgidia.

Medicii au intervenit imediat la locul accidentului şi au început să acorde imediat îngrijiri celor 6 victime rezultate în urma evenimentului.

Un minor la volanul unei maşini a spulberat un grup de persoane de pe trotuar, la Medgidia

Un accident deosebit de grav a avut loc la Medgidia, provocat de un minor care se afla la volanul unei maşini. La un moment dat, adolescentul a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în plin, într-un grup de persoane aflate pe trotuar.

Autorităţile precizează că s-au alertat şi directionat catre locul accidentului mai multe ambulanţe, dar şi echipaj de descarcerare. La locul solicitarii au fost gasite doua victime in stare grava, inconstiente, ulterior a mai aparut un adult si un minor, cu multiple traumatisme, constiente, cooperante. Ulterior, Spitalul Medgidia a anuntat ca la CPU s-au prezentat patru victime : doua victime au fost aduse cu ambulanta B2 si SMURD, si doua persoane - un adult si un copil au sosit cu mijloace proprii.

Celelalte victime au fost transportate de urgenţă, la spital.

Poliţiştii informează că în urma accidentului de la Medgidia au rezultat 6 victime, dintre care una a fost transportată la Spitalul Județean Constanța cu elicopterul, două sunt în comă la Spitalul Medgidia și alte trei victime au fost accidentate ușor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Un minor, la volanul unei maşini, a spulberat mai mulţi trecători de pe trotuar, la Medgidia (Video)