Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident mortal sub roțile TIR-ului

Soţia unui cunoscut afacerist din Dâmboviţa a produs o tragedie, după ce nu a dat prioritate la intrarea pe un Drum Naţional. Maşina pe care o conducea a ajuns direct sub roţile unui TIR, iar în impactul violent pasagera de pe locul din dreapta a murit pe loc

de Redactia Observator

la 19.06.2015 , 08:10

Soţia unui cunoscut afacerist din Dâmboviţa a produs o tragedie, după ce nu a dat prioritate la intrarea pe un Drum Naţional. Maşina pe care o conducea a ajuns direct sub roţile unui TIR, iar în impactul violent pasagera de pe locul din dreapta a murit pe loc

Ca prin minune, a scăpat nevătămat bărbatul care era pe bancheta din spate a maşinii. El şi şoferul camionului spun că accidentul nu a putut fi evitat. 

Şoferul TIR-ului e în stare de şoc. La câţiva metri de el, pe şosea, este trupul fără viaţă al unei femei. Printre lacrimi, omul povesteşte că nicio manevră nu l-a ajutat să evite nenorocirea.

Vezi și

Femeia de la volan a scăpat cu viaţă. A fost  imediat dusă la spital pentru investigaţii, în stare conştientă. Îşi aminteşte cum s-a întâmplat totul. Pe targă, nu a încetat să îşi reproşeze tragedia care a avut loc din cauza imprudenţei ei.

A treia victimă din autoturism nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Cei doi pasageri ai maşinii erau angajaţi la o fermă pe care o avea soţia afaceristului. Bărbatul a rămas la locul accidentului şi este singurul care poate să spună ce s-a întâmplat în ultimele momente dinaintea impactului.

Camionul plin cu cherestea este răsturnat în câmp, iar maşina în care erau cele trei persoane este contorsionată. Bărbatul spune că a avut noroc. Nu demult a fost ziua lui de naştere şi crede că acum i s-a dat o nouă viaţă.

Şoferul autoturismului are acum dosar penal pentru ucidere din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Accident mortal sub roțile TIR-ului