Antena Meniu Search
x

Accident rutier deosebit de grav. Un copil a fost aruncat din mașină, de pe bancheta din spate!

Un copil de şase ani şi cinci adulţi au ajuns aseară în stare gravă, de urgenţă, la spital în Braşov

Vezi și

Un copil de şase ani şi cinci adulţi au ajuns aseară în stare gravă, de urgenţă, la spital în Braşov

Un impact frontal între o maşină mică şi o dubiţă venită din Ungaria pentru o piesă de teatru a fost cât pe ce să le curme viaţa. Într-o curbă, şoferul maşinii mici, o femeie a pierdut controlul volanulului şi a intrat din senin pe contrasens. Izbitura a fost inevitabilă. În impact, din maşină, de pe bancheta din spate, copilul a fost aruncat. Doar unul dintre pasagerii dubiţei a scăpat ca prin minune, fără nicio zgârietură. 

Imediat după o curbă, între Braşov şi Tărlungeni s-a produs impactul. Şi a fost inevitabil. Un taxi a intrat pe contrasens, după ce şoferul, o femeie a pierdut controlul volanului. Izbitura a fost atât de puternică încât de pe bancheta din spate, un copil de şase ani a fost pur şi simplu aruncat afară.

Nici femeia vinovată de producerea accidentului nu a scăpat teafără. Ea a ajuns alături copilul de şase ani şi tatăl lui, dar şi alţi trei pasageri din dubiţă, la spital în grija medicilor.

Toate persoanele sunt conştiente, au suferit mai multe traumatisme. Traumatism la nivelul toracelui, abdomenului, escoriaţii, dar toate persoanele sunt conştiente, au fost transportate la spital de trei echipaje SMURD şi trei ambulanţe.

Din dubiţa înmatriculată în Ungaria, doar un bărbat a scăpat teafăr. El le-a povesti poliţiştilor cum s-a întâmplat totul.

Oamenii veniseră în România pentru un spectacol de teatru ce trebuia să aibă loc astăzi în judeţul Braşov. Cei patru pasageri ai dubiţei, trei internaţi şi acum, se ocupau de decorul reprezentaţiei. În accident a mai fost avariată şi o a treia maşină. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Accident rutier deosebit de grav. Un copil a fost aruncat din mașină, de pe bancheta din spate!