Antena Meniu Search
x

Un accident spectaculos în Capitală le-a dat bătăi de cap poliţiştilor. Din cei trei pasageri ai maşinii, niciunul nu recunoalte că ar fi condus

Vezi și

O maşină s-a răsturnat şi alte două au fost avariate după ce un sofer a intrat cu viteza într-o curba. Poliţiştii trebuie să afle acum cine se afla la volan, pentru că niciunul dintre cei trei pasageri din autoturism nu recunoaşte că ar fi condus.

Bărbatul băut le-a spus poliţiştilor că el este proprietarul maşinii răsturnate, dar că nu se afla la volan în momentul accidentului.

Ceilalti doi prieteni au fost si ei testati cu alcooltestul. Unul avea o alcoolemie de 0,90 la mie alcool pur in aerul expirat, celălalt nu era băut. Martorii spun ca masina ar fi venit cu viteza si fara nici o intentie de franare, desi in fata urma o curbă şi o intersectie.

La fata locului a ajuns si o ambulanta sa le acorde ingrijiri medicale celor 3 pasageri, dar acestia au refuzat transportul la spital. Politistii i-au dus pe cei doi pasageri bauti la INML pentru probe de sânge. Între timp au deschis şi o anchetă pentru a stabili care dintre ei era la volan. Cel care va fi gasit vinovat se va alege cu dosar penal pentru ca a condus băut.

Barbatul a carui alcoolemie a iesit 0.44 pe alcooltest se afla in masina cu alti doi prieteni cand unul din ei a pierdut cotrolul volanului si au intrat in doua autoturisme parcate regulamentar pe strada Apusului. Omul le.a marturisit politistilor ca el este proprietarul masinii rasturnate, dar ca nu el era la volan.

Ceilalti doi prieteni au fost si ei testati cu alcooltestul, iar unul din ei avea o alcoolemie de 0 90 la mie alcool pur in aerul expirat. Martorii spun ca masina ar fi venit cu viteza si fara nici o intentie de franare, desi in fata de afla o curba urmata de o intersectie.

La fata locului a ajuns si o ambulanta sa le acorde ingrijiri medicale celor 3 pasageri, dar acestia au refuzat transportul la spital. Politistii i.au condus pe cei doi pasageri bauti la INML pentru prelevare de probe biologice. Intre timp au deschis si o ancheta pentru a stabili cine a condus autoturismul. 

Cel care va fi gasit vinovat se va alege cu dosar penal pentru ca a condus baut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Un accident spectaculos în Capitală le-a dat bătăi de cap poliţiştilor. Din cei trei pasageri ai maşinii, niciunul nu recunoalte că ar fi condus