Antena Meniu Search
x

Accidente grave și zeci de răniți, după prima ninsoare din această iarnă

Primii fulgi de nea au dat peste cap traficul din ţară! Zeci de oameni au ajuns la spital în urma accidentelor produse pe şosele. În judeţul Buzău, 14 oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce autocarul în care se aflau a lovit un parapet şi a căzut într-o râpă adâncă de peste 10 metri.

Vezi și

Primii fulgi de nea au dat peste cap traficul din ţară! Zeci de oameni au ajuns la spital în urma accidentelor produse pe şosele. În judeţul Buzău, 14 oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce autocarul în care se aflau a lovit un parapet şi a căzut într-o râpă adâncă de peste 10 metri. Martorii spun că accidentul putea fi evitat dacă şoferul adapta viteza la condiţiile de drum. 

Drumul spre casă s-a terminat brusc pentru 17 oameni. Veneau de la Otopeni, iar în apropiere de Râmnnicu Sărat, şoferul a pierdut controlul autocarului, a rupt un parapet şi a căzut într-un canal colector adânc de peste 10 metri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Câţiva pasageri au reuşit să iasă din autocar şi au chemat imediat ajutoare. Ambulanţele au ajuns cu greu la faţa locului, mai ales că drumul era acoperit de zăpadă. 14 oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cinci dintre ei sunt în stare gravă. Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din curpă.

În Prahova un bărbat a murit după ce TIR-ul pe care îl conducea a intrat pe contrasens, a distrus un atelier de tâmplărie şi s-a oprit într-o farmacie.

Prima iarnă le-a dat bătăi de cap şi şoferilor din Moldova. La Iaşi doi oameni au ajuns la spital după ce duba în care se aflau s-a răsturnat în afara carosabilului. Şi aici tot viteza neadaptată la condiţiile de drum a fost cauza accidentului.

Fulgii de nea au cauzat probleme şi pe DN1. Pe serpentinele de la Predeal au avut loc mai multe tamponări, iar două TIR-uri au rămas blocate pe un pod.

Probleme au fost şi la Braşov. Şoferii au stat ore în şir în trafic pentru a ajunge în oraş. Totul din cauza zăpezii depuse pe carosabil. Şi asta deşi autorităţile au intervenit cu 81 de utilaje.

Iarna şi-a intrat în drepturi şi la malul mării. Chiar dacă nu a nins marea le-a oferit azi constanţenilor un adevărat spectacol.

Prima ninsoare din acest an a adus o neaşteptată vacanţa pentru mii de copii din Galaţi. În 4 unităţi de învăţământ cursurile au fost suspendate deoarece nu au căldură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Accidente grave și zeci de răniți, după prima ninsoare din această iarnă