Antena Meniu Search
x

Zi neagră pe şoselele din România. Patru oameni au murit, alți zeci sunt răniți

A fost vinerea neagră pe şoselele din România. Patru persoane şi-au pierdut viaţa în mai multe accidente, iar zeci de oameni au fost răniţi, printre ei, şi mai mulţi copii.

de Redactia Observator

la 13.07.2019, 09:26

Vezi și

A fost vinerea neagră pe şoselele din România. Patru persoane şi-au pierdut viaţa în mai multe accidente, iar zeci de oameni au fost răniţi, printre ei, şi mai mulţi copii.

Cel mai grav s-a petrecut în Medgidia, judeţul Constanţa. Un băiat de 16 ani a furat maşina unchiului său şi a gonit pe străzile oraşului. A pierdut însă controlul volanului şi a spulberat mai multe persoane care se aflau pe trotuar.

Cu două femei moarte, așa s-a terminat cursa nebună a băiatului pe străzile din Medgidia. A ajuns la periferia oraşului, unde a intrat în plin într-un grup de oameni care se aflau pe trotuar. Printre ceilalţi răniţi sunt şi doi copii mici. După accident, băiatul a fugit. Poliţiştii l-au găsit însă acasă şi i-au deschis dosar penal.

Tot în judeţul Constanţa, la ieşirea din Neptun, o tânără de 25 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident în care au fost implicate trei maşini. Un şofer nu a păstrat distanţa regulamentară, a intrat cu viteză într-un alt autoturism şi l-a proiectat pe contrasens. La rândul său, maşina lovită s-a izbit de un alt autovehicul care circula regulamentar. Alţi trei pasageri au fost răniţi.

Şi în localitatea Plopşoru din judeţul Gorj, o femeie de 55 de ani a murit pe loc, după ce o şoferiţă a pierdut controlul volanului şi a ajuns într-un cap de pod. Victima se afla pe scaunul din dreapta. În autoturism mai erau trei copii cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani, şi încă o tânără. Cu toţii au ajuns la spital.

Trei oameni au fost răniţi grav şi la Ploieşti. Microbuzul în care se aflau a fost lovit de un TIR, în zona Parcului Industrial.

Salvările au fost chemate şi în localitatea Lilieşti, unde un motociclist nu a păstrat distanţa regulamentară şi a intrat într-o maşină. Bărbatul s-a rănit grav la coloană. Un elicopter SMURD a fost chemat pentru a-l transporta la un spital din Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Zi neagră pe şoselele din România. Patru oameni au murit, alți zeci sunt răniți