Antena Meniu Search
x

Destine distruse in Muntenegru: Povestea turistilor din autocarul mortii

La loteria mortii, sase familii au pierdut si au castigat in acelasi timp. Se bucura pentru cei dragi care au supravietuit tragediei in timp ce se pregatesc sa le duca pe ultimul drum pe rudele care au murit in accident.

Vezi și

La Cluj Napoca, steagul a coborat in berna. Aurora Morar plecase in vacanta cu fiica ei mai mica, Maria, care are 26 de ani.

Aurora Morar a fost printre cei care au ramas in masina, captiva in uriasul sicriu de tabla. In momentul in care autocarul a intrat in parapet, si-a luat fiica in brate. A strans-o la piept incercand s-o protejeze. Femeia a fost strivita, insa, de o stanca imensa care s-a prabusit de nicaieri. Chiar sub ochii fetei sale.

Pana marti, tanara a stiut ca mama ei traieste. Ieri, Maria a fost externata de la Spitalul Elias. Are rani usoare, dar refuza sa vorbeasca. Nu-i vine sa creada ca-si va conduce mama pe ultimul drum.

Nicolae Dervis, fost consilier local din Curtea de Arges si patronul unei fabrici de paine, a plecat in Muntenegru ca sa se intalneasca cu Dumnezeu. Sotia lui a insistat sa mearga sa se roage impreuna la manastirile de acolo. Erau amandoi credinciosi. Omul de afaceri ridicase chiar si o biserica in satul sau natal.

Aproape doua zile toti au stiut ca sotii Dervis au murit. Acasa, toti prietenii se rugau pentru ei. Iar miracolul nu a intarziat sa apara. Maria Dervis si-a revenit la terapie intensiva si a spus cum o cheama. Dar pentru Nicolae Dervis aceasta a fost ultima vacanta

Ion Marinescu, tatal unui fost consilier local PNL, a plecat in vacanta cu sotia inainte de o operatie grea pe care urma s-o faca la inima. Georgeta Marinescu a scapat. Timpul lui s-a oprit, insa, intr-o prapastie adanca din apropiere de Podgorica.

Viata si moartea si-au dat mana in mod cinic si pentru o familie din Bucuresti, familia Zamfir. Copiii lor au ajuns luni seara, in Muntenegru, pentru a afla ce s-a intamplat. Isi vazusera tatal intr-o fotografie, pe internet.

Au aflat vestea trista chiar in timp ce stateau de vorba cu Mihai Gadea, in fata spitalului din Podgorica. Gheorghe Zamfir a murit pe masa de operatie. Georgeta Zamfir a fost salvata.

Aceeasi soarta cruda a avut-o si familia Troe. Gheorghe Troe va fi inmormantat in Capitala, iar sotia sa, Mariana, lupta pentru viata la Spitalul Bagdasar Arseni.

Aurica si Maria Enescu erau surori. Maria s-a nascut din nou, in canionul care si-a luat tributul morti. Aurica, sora ei s-a inaltat la Cer, duminica seara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Destine distruse in Muntenegru: Povestea turistilor din autocarul mortii