Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Accidentul imaginar, reactia soferilor

Cel mai rau lucru care li se poate intampla acestor soferilor impatimiti este sa le fie lovita masina in parcare, atunci cand ei nu sunt de fata. Doar cei norocosi gasesc un biletel in parbriz, cu scuzele celui care le-a atins autoturismul.

Vezi și

Reporterii de la Observator au testat eficienta acestui biletel. "Imi pare rau ca v-am lovit masina. A trebuit sa plec urgent!" Acesta este mesajul pe care l-au lasat la fiecare masina in parte.

Prima masina, prima victima. Coboara sa-si faca niste cumparaturi. Moment ideal pentru a provoca un accident imaginar. Biletul a fost pus in geam, iar tanarul sofer a aparut repede. Vede biletul si ingheata cateva secunde. Apoi incepe sa dea ture de masina.

Nu pare sa gaseasca nimic. Se urca in masina si suna la numarul de telefon. Tanarul, foarte sigur pe el si pe integritatea masinii lui, s-a prins ca i se coace o farsa.

A doua masina, a doua victima. De data asta, a fost ales un autoturism care era deja avariat. Proprietarul nici nu stia ce sa mai creada. A dat doua ture de masina si a sunat la numarul de pe biletel.

A treia masina, a treia victima. Mai bine spus, victime, pentru ca la cautarea loviturilor imaginare a participat si sotia soferului.

Ultimul caz a fost si cel mai interesant. Biletul a fost pus in geam si soferul nu a intarziat sa sune sa spuna ca bara din spate este lovita, zgariata. A cerut 300-350 de lei pentru repararea acesteia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Accidentul imaginar, reactia soferilor