Antena Meniu Search
x

Accidentul rutier din Gorj: 20 persoane au fost ranite, doua sunt in stare grava

Peste 20 de oameni care mergeau la cules de afine au vazut moartea cu ochii, pe un drum de munte, plin de serpentine, din Gorj. Erau inghesuiti intr-un camion cu remorca atunci cand au simtit cum mastodontul fuge de pe sosea

Vezi și

Era sase dimineata cand peste zece ambulante au gonit inspre locul accidentului. Ajunsi acolo, medicii au incremenit. Din prapastie, oamenii urlau dupa ajutor. Nu putea face nimic sa ii ajute pentru ca erau la 20 de metri, in rapa. Nu se stie numarul exact al ranitilor.

Pompierii, ajutati de salvamontisti, au coborat dupa ei tinandu-se de cordeline. Pe cativa i-au scos cu targile pentru ca starea lor era extrem de grava.

Pana sa ajunga salvarile, oamenii s-au tras unii pe altii, afara. Mai multi soferi au oprit si i-au dus pe raniti la cel mai apropiat spital, in Baia de Arama.

Trei dintre victime, o femeie, un barbat si o copila de 14 ani au coloana fracturata. Medicii au decis sa-i transporte cu elicopeterele la spital. Copilul a ajuns la Timis, iar femeia a fost adusa cu un elicoper, in Bucuresti, la spitalul Bagdasar-Arseni. Medicii vor stabili daca are nevoie de o interventie chirurgicala.

Politistii fac cercetari si vor sa afle daca soferul este vinovat de producerea accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Accidentul rutier din Gorj: 20 persoane au fost ranite, doua sunt in stare grava