Antena Meniu Search
x

Acrobaţiile la înălţime sunt cea mai nouă modă în sălile de fitness de la Hollywood

Sportul şi acrobaţia se întâlnesc în echilibru şi la înălţime în sălile de fitness de la Hollywood. Aici, exerciţiile la trapez sunt cea mai nouă modă în materie de fitness. Cursurile nu sunt însă pentru oricine

Vezi și

Sportul şi acrobaţia se întâlnesc în echilibru şi la înălţime în sălile de fitness de la Hollywood. Aici, exerciţiile la trapez sunt cea mai nouă modă în materie de fitness. Cursurile nu-s pentru oricine

Dar, odată ce au prins gustul legănatului la înălţime, clienţii nici că se mai lasă aduşi cu picioarele pe pâmânt.

Pe ritmuri alerte, cu capul în jos, ghemuiţi sau cu picioarele întinse, cei din sală par că se dau în leagăn, nu că fac sport. Fitness-ul la trapez nu e însă chiar o joacă!

Este o combinaţie între acrobaţie aeriană şi fitness, cu accent pe întărirea musculaturii în partea superioară şi inferioară a corpului, în special în partea superioară, pentru că ne lucrăm umerii, abdomenul inferior şi braţele.

Nimeni nu devine acrobat după lecţiile de fitness la trapez. Câştigurile se măsoară însă în pierderi: de centimetri sau kilograme, de rigiditate, de proastă dispoziţie.

E valabil pentru cursanţii cu vechime. Cei aflaţi la început învaţă să îşi dezvolte forţa şi supleţea în moduri cu totul noi.

Experţii avertizează că fitness-ul la trapez nu e chiar pentru oricine. Se lucrează cu greutarea corpului, aşa că amatorii trebuie să aibă o condiţie fizică peste medie ca să facă faţă exerciţiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Acrobaţiile la înălţime sunt cea mai nouă modă în sălile de fitness de la Hollywood