Antena Meniu Search
x

Actriță ucisă pe malul Someșului

O actriţă din Satu Mare a fost găsită fără viaţă, pe malul Someşului.Pe trupul femeii, anchetatorii au descoperit urme de lovituri şi semne de strangulare

Vezi și

O actriţă din Satu Mare a fost găsită fără viaţă, pe malul Someşului. Pe trupul femeii, anchetatorii au descoperit urme de lovituri şi semne de strangulare

O primă ipoteză este că femeia de 41 de ani a fost violată, apoi ucisă în mod violent. Pe trupul ei, poliţiştii au găsit mai multe urme de lovituri. În plus, femeia era dezbrăcată de la brâu în jos iar poşeta ei era aruncată la câţiva metri depărtare, pe malul Someşului.

A fost primul lucru care a atras atenţia unei tinere care se plimba cu bicicleta pe dig. Fata s-a oprit din drum şi a coborât să vadă ce se întâmplă. Ea a fost cea care a făcut descoperirea macabră şi a alertat autorităţile.

Poliţiştii au identificat rapid trupul neînsufleţit. Este vorba de Gabriela Dorgai, o actriţă a Teatrului de Nord Satu Mare, cunoscută mai ales din piesele pentru copii.

Ieri seară, artista a participat la premiera unei piese de teatru iar apoi a participat la un dineu. A fost ultima oară când a fost văzută în viaţă iar acum anchetatorii sunt cei care trebuie să reconstituie traseul ei.

Victima era divorţată şi avea o fetiţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Actriță ucisă pe malul Someșului