Antena Meniu Search
x

S-a dat cu sania şi a ajuns la spital

Inconştienţa unui bărbat a dus un adolescent de 15 ani de urgenţă la spital. Împreună cu alţi doi prieteni, băiatul îşi legase sania de maşina bărbatului care îi tracta

Vezi și

Şoferul, însă, nu avea permis de conducere, iar la o curbă şirul de sănii a trecut pe contrasens şi a fost lovit de un alt autoturism.

Distracţia celor patru se putea transforma într-o tragedie. Aseară în jurul orei 22:00, tânărul de 23 de ani s-a oferit să-i distreze pe copii.

Nu a contat că era la volanul unei maşini fără să aibă măcar permis de conducere. Bărbatul a legat cele trei sănii pe care stăteau trei copii de autoturism.

Într-o curbă la dreapta a pierdut controlul iar săniile au intrat pe contrasens. Şoferul maşinii venea din sensul opus nu a avut timp să reacţioneze şi a intrat în cei trei tineri.

Cel mai grav rănit a fost un băiat de doar 15 ani, care a şi fost transportat de urgenţă la Spitalul Orăşenesc Năsăud. Poliţia i-a testat pe amândoi conducătorii auto cu aparatul alcool test. Rezultatul a fost zero. Poliţia continuă cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » S-a dat cu sania şi a ajuns la spital