Antena Meniu Search
x

Fata ucisă de o sarcină extrauterină putea fi salvată!

Medicii cred că hemoragia internă a început cu câteva ore bune înainte ca fata să sufle pentru ultima oară. În tot acest timp, Ana a primit nenumărate semne că trebuie să meargă la spital.

Vezi și

Însă nu le-a băgat în seamă. Când a fost prea târziu, nici mama vitregă nu a mai putut să o ajute. Şi ea era ameţită de cocktailul otrăvitor cu care voia să se omoare. Fata ţinuse sarcina ascunsă timp de două luni.

La 15 ani, devenise femeie în toată firea! Legiştii spun că sarcina extrauterină a Anei avea deja DOUĂ LUNI când s-a rupt.

Mama vitregă a avut o tentativă de sinucidere. În timp ce, pentru frumoasa adolescentă era începutul sfârşitului. A avut mai întâi stări de ameţeală, de oboseală. Semne că sarcina extrauterină s-a rupt. Dar, cel mai probabil, ea nici n-a ştiut că fătul nu se dezvoltă în uter, aşa cum e normal.

Pentru că nu avea o relaţie de prietenie cu mama vitregă, n-a avut nici cine să o sfătuiască. Ana n-ar fi mers la ginecolog. Şi astfel, a murit cu zile, spun medicii. Din momentul ruperii sarcinii, până când a intrat în stop cardiac, s-au scurs ore bune. Poate chiar 3 -4.

Tatăl Anei va trăi toată viaţa cu regretul că nu a ajuns mai devreme acasă. Să-şi salveze copilul. Ana va fi înmormântată mâine, într-o comună de lângă oraşul Mioveni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Fata ucisă de o sarcină extrauterină putea fi salvată!