Antena Meniu Search
x

Mădălina, adolescenta de 17 ani care a vrut să facă selfie cu ursul, la Bârlad, dar a fost mușcată, ignorată de medicii de la UPU

Adolescenta de 17 ani care a vrut să-și facă selfie cu un urs de la Grădina zoologică din Bârlad, dar a fost mușcată de animal, susține că a fost ignorată ore în șir de medicii de la UPU, unde a mers după ce i s-a făcut rău.

Adolescenta de 17 ani care a vrut să-și facă selfie cu un urs de la Grădina zoologică din Bârlad, dar a fost mușcată de animal, susține că a fost ignorată ore în șir de medicii de la UPU, unde a mers după ce i s-a făcut rău.

În urmă cu o săptămână, Mădălinei Costea, din Gherghești (Vaslui), și iubitul ei de 23 de ani au mers la grădina zoologică din Bârlad.

Ignorând avertismentele, fata a sărit gardul de protecţie şi s-a dus lângă cuşca ursului, dorind să facă un selfie cu animalul sălbatic. Ursul s-a repezit la ea, a imobilizat-o cu labele şi a mușcat-o de picior.

Prietenul acesteia a sărit să o ajute, dar a fost și el prins de mână de urs.

Cei doi au ajuns la spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad. Mădălina a fost internatã la sectia chirurgie, plăgile fiind tratate de medicul chirurg specialist care era de gardă.

Potrivit vremeanoua.ro, Mădălina a fost externată miercuri, însă joi și vineri s-a dus din nou la spital, după ce piciorul i s-a umflat.

Aici însă, adolescenta susține că medicii nu i-au acordat nicio atenție, ea fiind ținută ore în șir în fața ușii de la urgențe.

"Am leșinat dimineață în casă de rãu ce îmi era, aveam febră… Am fost la Urgențe, dar nu m-au băgat de seamă, m-au lãsat și joi, și vineri la ușă, fără să se uite la mine. Astăzi (n.r. - vineri) cel puțin nici nu s-au mai uitat la mine. De patru ore stau cu fratele meu la ușă la CPU și nu vrea nici măcar să-mi ia buletinul ca să mă vadă un doctor. Medicul de gardã (Radu Marius – n.r.) mi-a zis că să aștept că nu are timp de mine, că nu-s de murit”, a spus Mădălina Costea.

Fata a adăugat că medicii au făcut glume pe seama ei, spunând că nu trebuia să facă să facă selfie cu un urs.

Florin Costea, fratele fetei venit din Anglia pentru a-și sprijini sora, a declarat că, la externare, fata nu a primit nici măcar un antibiotic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Mădălina, adolescenta de 17 ani care a vrut să facă selfie cu ursul, la Bârlad, dar a fost mușcată, ignorată de medicii de la UPU