Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O adolescentă de 15 ani din Vaslui a pus la cale o răpire ca să meargă la ziua lui "iubi", pentru că părinţii nu o lăsau

O tânără de 15 ani, din Vaslui, a pus la cale o răpire ca să participe la ziua de naştere a iubitului său, pentru că părinţii i-au interzis să se ducă singură în locaţia respectivă.

de Cristian Ionescu

la 04.10.2019 , 11:04

Fata rapită la Vaslui, găsită la petrecerea iubitului său - Foto Profi Media

O tânără de 15 ani, din Vaslui, a pus la cale o răpire ca să participe la ziua de naştere a iubitului său, pentru că părinţii i-au interzis să se ducă singură în locaţia respectivă.

Ea le-a spus surorilor ei mai mici să meargă acasă şi să spună că a fost furată de pe stradă de persoane necunoscute, care au urcat-o într-o maşină albă şi au plecat cu ea.

O adolescentă din Vaslui a inventat o răpire ca să meargă la ziua iubitului său

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii din Vaslui au fost sesizaţi de familia unei fete de 15 ani că fiica lor a fost răpită de pe stradă de indivizi într-o maşină albă, care au dus-o spre o direcţie necunoscută. Informaţia le-a fost oferită de surorile mai mici ale fetei, care erau cu ea în momentul "răpirii".

Imediat, autorităţile au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi au demarat procedurile de găsire a fetei.

Poliţiştii au identificat masina în cauză, în foarte scurt timp, în judetul Galati, la Ghidigeni, primind sprijin şi de la colegii lor de la IPJ Galaţi şi IPJ Bacău.

“Apelul cu anuntul răpirii a fost făcut de către un bărbat care a anuntat că fiica lui de 15 ani a fost răpită de doi bărbati necunoscuti, cu o masină, care au plecat cu fata într-o directie necunoscută. Echipa operativă a început imediat cercetarea, au stabilit un cerc de suspecti si au apelat la colegii de la IPJ Galati si IPJ Bacău, care au sprijinit în căutări si cărora le multumim cu această ocazie. Minora a fost identificată în judetul Galati, în comuna Ghidigeni, a fost predată familiei în sigurantă, iar în cauză se fac cercetări într-un dosar penal deschis pentru lipsire de libertate în mod ilegal”, anunţă IPJ Vaslui, citat de vremeanoua.ro.

Presa locală precizează că fata se certase cu mama ei, iar pentru că nu a fost lăsată la petrecerea pentru ziua de naştere a iubitului ei, adolescenta a inventat povestea cu răpirea.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » O adolescentă de 15 ani din Vaslui a pus la cale o răpire ca să meargă la ziua lui "iubi", pentru că părinţii nu o lăsau