Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Adriana Iliescu, cea mai în vârstă mamă din lume, are probleme financiare

Eliza are 9 ani. Mama ei are 76. Le cunoaşteţi deja. Au făcut înconjurul întregii lumii. Cea care a intrat în cartea recordurilor ca fiind cea mai în vârstă mamă din lume are acum probleme financiare.

de Redactia Observator

la 16.12.2013 , 20:35

Un proces pierdut a lăsat-o fara bani. 60.000 de lei a pierdut Adriana Ilescu. Dar cele două sunt atât de fericite împreună, încât se pregătesc să-l aştepte pe Moşul.

Dar cele două sunt atât de fericite împreună, încât se pregătesc să-l aştepte pe moşul.Eliza Iliescu este o adevărată domnişoară. E deja în clasa a patra. Ca orice copil, în perioada asta, aşteaptă cu nerăbdare să vină Crăciunul. A împodobit deja bradul.

Nu s-a gândit încă ce să-i ceară lui moşu', dar ştie că va primi daruri pentru că a fost cuminte şi învaţă bine. E pasionată de istorie şi engleză şi adoră să citească.

Vezi și

Mama încearcă să o ferească de tristeţe şi neajunsuri. Pensia Adrianei Iliescu este destul de mică, iar de curând, bugetul familiei a fost zdruncinat din temelii.

Femeia s-a judecat de ani de zile cu un vecin de la ţară care a construit nişte anexe ce îi pun casa părintească în pericol. A pierdut şi a trebuit să achite cheltuielile de judecată. Va continua lupta în instanţă singură pentru că nu îşi permite să mai angajeze avocat.

În ianuarie, Eliza va împlini 9 ani. Mama o sărbătoreşte însă în fiecare lună. Pe fiecare dată de 16, în casa lor este sărbătoare.

Cea mai în vârstă mamă din România îi mulţumeşte în fiecare clipă lui Dumnezeu pentru că Eliza există în viaţa ei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » Adriana Iliescu, cea mai în vârstă mamă din lume, are probleme financiare