Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL: Afla AICI ce carti citesc parlamentarii romani!

Parlamentari romani sunt niste adevarati intelectuali! Cel putin in fata camerelor de filmat, pentru ca adevarul nu avem cum sa-l stim

Vezi și

Toti spun ca au o carte ori pe noptiera ori pe care o tin dupa ei, ca sa o citeasca. Unii dintre alesi nu au timp de beletristica si sunt interesati de felul cum au reusit altii in viata si cariera. “Este o carte foarte interesanta a lui Donald Trump cum a ajuns sa fie miliardar si ce trebuie sa faci ca sa fii miliardar. Foarte interesant. Nu se prea potriveste la noi in Romania, dar este o carte interesanta de citit pentru cei care vor sa mearga in Statele Unite”, a declarat deputatul PDL, Alin Popoviciu.

Si ca sa arate ca este interesat si de subiectele de politica mondiala, deputatul se lauda si cu viitoarea carte pe care o va citi. “Acum vreau sa incep o alta carte foarte interesanta, scrisa de un coreean, chiar maine o s-o primesc. Este o carte care cred ca ma va face sa inteleg mai bine Coreea de Nord, avand in vedere ce se intampla pe scena politica acum a lumii”, a mai spus alesul democrat liberal.

De altfel, cartile cu subiecte motivationale sau autobiografiile sunt la mare cautare printre parlamentari. “Citesc mai multe carti in acelasi timp. Mai am putin sa termin monumentala carte a lui Tony Blair "O calatorie", o carte despre cariera sa politica, despre mandatul lui de prim-ministru de zece ani”, a afirmat deputatul USL, Remus Cernea.

“Citesc o carte interesanta, abia aparuta pe piata, “Lumea intre razboi si pace”. Este o carte care iti arata pasivitatea lumii intre doua evenimente imporatante”, a zis si senatorul PNL, Dan Popescu.

Asadar, un lucru este clar: parlamentarii nostri sunt niste oameni culti, care au carti pe noptiera, din care citesc seara de seara. Cate pagini, n-au precizat. Si nici de cate mandate ar avea nevoie pentru a termina volumele incepute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » OBSERVATOR SPECIAL: Afla AICI ce carti citesc parlamentarii romani!