Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Află aici cine este Ion Bîrcină!

E jurist de profesie şi îi plac struţii. Mult. A ajuns ca magistrat la vârful justiţiei din România. Dar acasă, la Târgu-Jiu e prieten cu afaceristul Ion Bîrcină, care se învârte în lumea interlopă

de Redactia Observator

la 23.01.2015 , 19:54

E jurist de profesie şi îi plac struţii. Mult. A ajuns ca magistrat la vârful justiţiei din România. Dar acasă, la Târgu-Jiu e prieten cu afaceristul Ion Bîrcină, care se învârte în lumea interlopă

Unul e judecător şi poartă roba vişinie. Doar 9 magistraţi din România o îmbracă. Ei sunt câinii de pază ai Constituţiei. Celălalt e om de afaceri. Celebru în Gorj. Lui Ion Bîrcină, îi place să-şi etaleze bogăţia. La capitolul avere, judecătorul Toni Greblă stă bine.

Are o casă şi o garsonieră, două maşini şi economii de 70.000 de lei, în conturi. Amândoi sunt din Târgu-Jiu. Par din două lumi diferite, dar sunt prieteni la cataramă. Naş şi fin.

Vezi și

Greblă i-a fost naş fetei lui Bîrcină, în 2006. Apoi, invitat la cea de-a două nuntă a tinerei. O petrecere la care invitaţii au venit cu elicopterele. Când Bîrcină a fost reţinut, în 2012, Greblă i-a trimis soţia, adică pe naşa, avocat de profesie, în ajutor.

Finul s-a revanşat. A decontat capsatoare şi capse în campania electorală, i-a pus naşului la dispoziţie un BMW, iar pentru naşă a cumpărat două rochii.

Nici naşul nu s-a lăsat mai prejos, spun procurorii. I-a deschis finului mai multe uşi, pentru a-l ajuta în afaceri.. Judecătorul intuia că are telefonul ascultat.

Anchetatorii i-au găsit o fermă de struţi care se întinde pe mai bine de cinci hectare, la Teleşti.

În acte, domeniul figurează pe numele soacrei. Care şi-ar fi ridicat acolo, ilegal şi o vilă.

Toni Greblă a anunţat că va decide săptămâna viitoare dacă-şi va da sau nu, demisia din funcţie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Află aici cine este Ion Bîrcină!