Antena Meniu Search
x

Agenţiile de turism se întrec în oferte de vacanţă. Nu doar pentru Crăciun sau revelion, ci şi pentru vacanţa de la vară

Pentru Turişti, Crăciunul a venit mai devreme anul acesta. Agenţii de turism, dar şi hotelierii au oferte una şi una. Pentru cei care se gândesc la vacanţa de vară. Dar şi pentru cei care nu s-au decis încă unde să-şi petreacă sărbătorile. În această perioadă reducerile sunt de până la 50 la sută.

Vezi și

 Pentru Turişti, crăciunul a venit mai devreme anul acesta. Agenţii de turism, dar şi hotelierii au oferte una şi una. Pentru cei care se gândesc la vacanţa de vară. Dar şi pentru cei care nu s-au decis încă unde să-şi petreacă sărbătorile. În această perioadă reducerile sunt de până la 50%.

Dan şi Flavia nu vor să tremure de sărbători pe pârtie. Visează să înceapă noul an pe plajă. E doar una dintre ofertele după care românii întorc capul. Agenţile de turism au pachete pentru toate gusturile. Şi pentru toate buzunarele.

De exemplu un sejur de 5 nopţi la un hotel de trei stele, cu mic dejun, costă 450 de lei de persoană. Mult mai puţin decât au plătit turiştii care au fost în Mamaia în vara care a trecut.

Din oferta hotelierilor din Ungaria fac parte sejururi neconvenţionale. Turiştii pot petrece Revelionul la piscină, în costum de baie, cu numai 30 de euro.n În oferta este inclusă o băutură de bun-venit şi masa în regim de bufet suedez.

Clienţii prinşi pe nepregătite de ofertele agenţiilor au şi varianta rezervării unor sejururi cu doar 50 de lei, sau plata eşalonată a vacanţei până cel mai târziu cu două săptămâni înaintea plecării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Agenţiile de turism se întrec în oferte de vacanţă. Nu doar pentru Crăciun sau revelion, ci şi pentru vacanţa de la vară