Antena Meniu Search
x

Aglomeratie la peste proaspat, inainte de Florii

Dezlegarea la peste dupa sase saptamani de post a umplut ochi pescariile. Chiar daca standurile au fost pline cu peste proaspat, multi dintre cumparatori au preferat sa cumpere produsele congelate. Pretul a facut diferenta. Pestele congelat e mai ieftin si mai sigur.

Vezi și

Pescarii adevarati prefera sa manance ce prind. Dupa cum le-o fi norocul. Traditia spune ca cine mananca peste de Florii va fi sanatos tot anul.

Toata ziua s-a negociat in hala de peste de la Piata Progresul, din Capitala. Sute de cumparatori au vrut sa se aprovizioneze inca de astazi pentru masa de Florii.

Cel mai bine s-a vandut pestele ieftin: macroul congelat, crapul si carasul. Un kilogram de macrou congelat se vinde cu aproximativ 12 lei, in timp crapul proaspat costa 18 lei. Vanzarile comerciantilor cresc in fiecare zi.

Cine n-a ajuns la magazin si-a luat pestele direct din balta. Pescarii si-au petrecut ziua pe baltile de langa Capitala.

Si restaurantele pescaresti se pregatesc cu delicatese pentru ziua de Florii. O masa la restaurantele specifice incepe de la 20 de lei de persoana.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Aglomeratie la peste proaspat, inainte de Florii