Antena Meniu Search
x

Video Ajut Eu, campania care împlinește dorințe şi transformă destine, începe chiar în ziua în care Antena 1 împlineşte 27 de ani

Când spui Ajut Eu, schimbi mai mult decât crezi. Nu împlinești doar o dorință, ci dai un exemplu. Nu oferi doar un dar, ci devii model sau speranță pentru cineva. Pentru că o mână întinsă, mai ales spre un necunoscut, îi poate aduce încrederea de care avea nevoie ca să meargă mai departe.

de Redactia Observator

la 28.11.2020, 21:06

Vezi și
  • Gala Ajut Eu, duminică, începând cu ora 14.00, la Antena 1
  • Campania doreşte să sprijine românii care au nevoie de ajutor

Împreună, am schimbat vieţi şi continuăm s-o facem. Campania Ajut Eu reîncepe, mâine, cu noi poveşti emoţionante, chiar în ziua în care Antena 1 împlineşte 27 de ani. 

Un an de emoţii, un an complicat şi două cuvinte care ne unesc. "Ajut Eu" înseamnă mii de mâini întinse una către cealaltă. Şi mii de dorinţe împlinite. 

Împreună ajutăm mici campioni să devină mari. Copii să zâmbească, români încercaţi să-şi găsească forţa. Transformăm visuri în realitate şi construim cea mai mare reţea a faptelor bune.

Simte emoţia binelui. Spune şi tu AJUT EU!

Oricine se poate înscrie şi poate să ajute sau să ceară ajutor

Pe ajuteu.ro înscrieţi-vă dorinţele, iar noi le vom face auzite. Duminică, 29 noiembrie, începând cu ora 14.00. 

Mecanismul este unul foarte uşor. Este o comunitate formată din mii de români care fac bine şi din alte mii de români cu dorinţe, pentru noi mici sau normale, dar pentru ei imposibil de realizat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ajut Eu, campania care împlinește dorințe şi transformă destine, începe chiar în ziua în care Antena 1 împlineşte 27 de ani