Antena Meniu Search
x

"Ajutaţi-o pe bunica!" - apelul care a adus puţină lumină în viaţa unei bătrâne din Iaşi

"Ajutaţi-o pe bunica!" - Sunt cuvintele ce au adus puţină lumină în viaţa unei bătrâne din Iaşi, care trăieşte într-o sărăcie lucie. O tânără a postat apelul pe Facebook, alături de o fotografie cu bunicuţa pe al cărei chip au lăsat urme greutăţile şi singurătatea.

Vezi și

 "Ajutaţi-o pe bunica!" Sunt cuvintele ce au adus puţină lumină în viaţa unei bătrâne din Iaşi, care trăieşte într-o sărăcie lucie. O tânără a postat apelul pe Facebook, alături de o fotografie cu bunicuţa pe al cărei chip au lăsat urme greutăţile şi singurătatea.

La apel au răspuns imediat sute de tineri care au vrut s-o ajute pe bătrână. I-au dus un pat, haine, alimente şi bani pentru lemne.

Pentru prima dată după mulţi ani, curtea bătrânei Elena, din satul Piciorul Lupului, e plină de oameni sufletişti. Au venit să-i mai ia de pe umeri grijile.

Sunt cei care au răspuns unui apel postat de o tânără pe Facebook. Câteva cuvinte simple, care au mişcat sute de inimi: "Ajutaţi-o pe bunica!"

Până acum, Elena n-a ştiut ce-nseamnă să fii ajutat. La 80 de ani, e singură şi bolnavă.

Trăieşte într-o cameră de 4 metri pătraţi, în care abia încap un pat şi o sobă. Iar serile şi le petrece la lumina lămpii.

Averea ei e o pensie de handicap, de 230 de lei. Pe care nu mai ştie cum s-o împartă.

Tinerii vor să-i mai cumpere bătrânei o sobă nouă şi să-i facă provizii de lemne pentru zilele de iarnă care au mai rămas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » "Ajutaţi-o pe bunica!" - apelul care a adus puţină lumină în viaţa unei bătrâne din Iaşi