Antena Meniu Search
x

Ultimele tehnologiii pentru părinți, la târgul Baby Boom organizat în Capitală

Sunteţi părinţi în devenire sau aveţi deja acasă copii şi vreţi să le cumpăraţi diverse lucruri? Sau poate să mai aflaţi care sunt ultimele tehnologii digitale pentru supravegherea celor mici? La târgul Baby Boom, deschis în Capitală în acest weekend, găsiţi de toate.

de Redactia Observator

la 06.04.2019, 11:48

Vezi și

Sunteţi părinţi în devenire sau aveţi deja acasă copii şi vreţi să le cumpăraţi diverse lucruri? Sau poate să mai aflaţi care sunt ultimele tehnologii digitale pentru supravegherea celor mici? La târgul Baby Boom, deschis în Capitală în acest weekend, găsiţi de toate, de la hăinuţe, jucării, cărucioare sau mobilier până la aparatura care vă poate uşura viaţa.

O cameră de supraveghere costă doar 1.200 lei. Face toţi banii, dacă ne gândim că este un fel de  "bonă digitală". Pe lângă supraveghere, camera are grijă să-i anunţe pe părinţi inclusiv dacă bebeluşul lor este bolnav şi chiar spune poveşti.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şi nu este singura invenţie pe care o găsiţi la târg.

Leon este ursuleţul care îi va calma pe cei mici. Cum face asta? Redă cinci sunete pe care bebeluşii le ascultă încă de când sunt în pântecul mamei.

La Baby Boom sunt expuse peste 300 de branduri

Redă zgomotul bătăilor inimii, al ploii, al vântului, al feonului şi al aspiratorului.

Cele mai căutate produse rămân însă cărucioarele multifuncţionale. 

Nu doar părinţii ies la shopping. Şi cei mici profită de ocazie.

La Babyboom show participă 150 de expozanţi cu produse de la peste 300 de branduri. Sâmbătă, intrarea la târg este gratuită, iar duminică, preţul unui bilet este de 10 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Ultimele tehnologiii pentru părinți, la târgul Baby Boom organizat în Capitală