Antena Meniu Search
x

Alarma cu bomba la Antena 3!

Redactia Observator si Antena 3 a fost astazi sub amenintarea unei bombe. Un barbat, care pare a fi din Germania a postat pe pagina de Facebook a Antenei 3 un mesaj in care scria clar si precis ca astazi, la ora 19, sediul va sari in aer

Vezi și

Ora 13 si treizeci de minute. Pe pagina de socializare a Antenei 3 apare mesajul de amenintare. Colegii nostri suna imediat la 112.

In cateva minute ajunge primul echipaj de politie. O scurta prospectie si vin si pirotehnistii dotati cu aparatura de specialitate si un caine de cautare. Specialistii cer evacuarea de urgenta a angajatilor si echipa incepe sa caute. Dupa aproximativ o ora am rasuflat usurati. Alarma a fost falsa. "A fost facut controlul, nu s-a identificat nimic. Dupa cum vedeti, in prezent, activitatea s-a reluat", a explicat Mugurel Saftoiu, seful Biroului Pirotehnic DGPMB. Totusi, cineva trebuie sa plateasca. "Cercetarile sunt continuate pentru identificarea si tragerea la raspundere a celui responsabil".

Cel care a postat alerta se numeste Richard Hector. Un poet neinteles ascuns in spatele unui agitator de spirite on line.

"V-am venerat si, poate, o mai fac

In noptile cu dulci si mari cosmaruri

Dupa ce-n alte nopti dormite-n baruri

Voiam lumina noptii s-o desfac.

Toate ati fost si toate mi-ati fost sfinte,

Nici nu mai stiu acum de-s eu sau voi,

Pe toate v-am pierdut printre nevoi,

Dar am aflat ceva: viata ma minte."

De acum ar putea avea mult timp la dispozie sa-si exerseze abilitatile artistice dar fiind faptul ca pedeapsa pentru astfel de alerte este de la trei la 11 ani de inchisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Alarma cu bomba la Antena 3!