Antena Meniu Search
x

Alcoolul morții se vinde la liber

Într-un cartier din Capitală, la câţiva paşi de Arena Naţională, se vinde la liber alcoolul morţii. O băutură contrafăcută care a omorât mai multe persoane

Vezi și

Într-un cartier din Capitală, la câţiva paşi de Arena Naţională, se vinde la liber alcoolul morţii. O băutură contrafăcută care a omorât mai multe persoane

Cincizeci de litri de băutură au fost deja confiscaţi, iar poliţia aşteaptă acum rezultatele analizelor de laborator. Filmaţi cu o cameră ascunsă, cumpărătorii recunosc că s-au simţit rău după ce au băut alcool contrafăcut.

Un băutor cu experienţă indică locul de unde se poate cumpăra alcool aşa zis de calitate: în piaţă. De când cu descinderile poliţiei la magazinele din zonă, toţi consumatorii se tem de marfa de la chioşcuri.

50 de litri de alcool contrafăcut vândut la negru. Asta au găsit poliţiştii în două magazine, la câteva străzi de Arena Naţională.

Cu un consum de 15 litri de alcool anual, în România nimeni nu ştie câte decese sunt provocate de marfa contrafăcută. La nivel mondial, cel mai răsunător caz de intoxicaţie s-a întâmplat în Libia, în 2013. Atunci, 80 de persoane au murit şi alte 800 au suferit intoxicaţii grave.

În goana după bani, vânzătorii fac băutură din orice. La Galaţi, producătorii au folosit spirt, soluţii de parbriz şi loţiuni cosmetice, iar lichidul rezultat a ajuns în barurile din toată ţara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Alcoolul morții se vinde la liber