Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Iaşi infestat cu virusul HIV ademenea copii pe internet, în scopuri sexuale. A fost arestat pentru 30 de zile

Este alertă la Iaşi, unde un bărbat infectat cu virusul HIV este bănuit că a ademenit mai mulţi copii pe internet, în scopuri sexuale.

Vezi și

Este alertă la Iaşi, unde un bărbat infectat cu virusul HIV este bănuit că a ademenit mai mulţi copii pe internet, în scopuri sexuale. Anchetatorii l-au arestat şi încearcă să afle acum dacă şi-a dus planurile diabolice până la capăt. Părinţii copiilor care i-ar fi căzut în plasă sunt sfătuiţi de procurori să-i ducă de urgenţă pe cei mici la analize. 

Suspectul are 33 de ani şi a locuit la o casă de copii până în 2005. Câţiva ani mai târziu s-a întors acolo, aparent cu gânduri bune. Angajaţii nu l-au verificat cum ar fi trebuit şi l-au lăsat în compania unor copii de acolo.

După un timp, asistenţii sociali au aflat adevărul şi au anunţat poliţia. Iar anchetatorii au descoperit că individul ademenea mulţi copii pe internet. Ca să le câştige încrederea, îşi făcuse două conturi false pe reţelele de socializare, cu profiluri apropiate vârstei celor pe care îi aborda. Între 13 şi 15 ani. 

În timp, relaţiile din mediul online se mutau în viaţa reală, spun anchetatorii.

Cel puţin 15 minori i-ar fi fost victime, dar numai doi dintre ei au fost identificaţi, spun anchetatorii. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Iaşi infestat cu virusul HIV ademenea copii pe internet, în scopuri sexuale. A fost arestat pentru 30 de zile