Antena Meniu Search
x

Alexandra Marcu, alpinista care organizează în mod regulat expediţii pe piscuri însoţită de copii

Dragostea de munte se învaţă de mic. O ştie cel mai bine o alpinistă care organizează în mod regulat expediţii pe piscuri însoţită de copii. Cei mici învaţă să se bucure de peisaje, dar şi să îşi planifice o drumeţie în condiţii de siguranţă.

de Marius Alexoiu

la 08.07.2020, 12:09

Vezi și
  • La munte este uşor să te laşi furat de peisaj.
  • Concentrarea trebuie să rămână însă mereu la cote maxime.

Când temperaturile din oraş ating pragul caniculei, o excursie pe munte este metoda cea mai eficientă de a ne răcori. O ştie şi alpinista Alexandra Marcu, care, alături de un grup de copii din Deva, a pornit la pas pe unul din traseele montane din Parâng.

Cei mici au posibilitatea de a descoperi de la cunoscuta alpinistă secretele muntelui, într-o manieră distractivă, iar lecţia le va fi utilă întreaga viaţă.

La munte este uşor să te laşi furat de peisaj. Concentrarea trebuie să rămână însă mereu la cote maxime.

Asemenea expediţii sunt organizate de Alexandra cu grupurile de copii care vor să înveţe ce înseamnă cu adevărat frumuseţea unui traseu montan.

Parâng oferă unul dintre cele mai spectaculoase panorame din ţară, iar traseele pe aceşti munţi au devenit preferatele românilor şi nu numai. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Alexandra Marcu, alpinista care organizează în mod regulat expediţii pe piscuri însoţită de copii