Antena Meniu Search
x

Baiatul de sase ani care are 120 de kilograme a facut primii pasi spre o viata normala

Specialistii unei clinici private din Capitala l-au consultat deja. Primele rezultate arata ca organele baiatului sunt ingropate pur si simplu in grasime. Tocmai din aceasta cauza i-au prescris o dieta drastica, care ar trebui sa-l aduca la o greutate normala.

Vezi și

De cum l-au vazut, medicii le-au interzis parintilor sa il mai hraneasca cu tot ce le pica in mana. Prima etapa: supe dietetice, ceaiuri si lactate slabe in grasimi.

Specialisti in nutritie, chirurgie si endocrinologie s-au asezat la aceeasi masa ca sa puna cap la cap un plan pentru salvarea lui Alexandru.

Medicii clinicii private in care a fost internat au facut pelerinaj prin rezerva copilului care a uimit pe toata lumea cu greutatea sa.

Pe parinti, situatia i-a depasit de mult timp. Este si motivul pentru care nu au ezitat o clipa sa accepte ajutor.

Joi, Alexandru a fost transportat cu o ambulanta la Bucuresti. Sase oameni s-au chinuit sa il aseze pe targa si sa il urce in masina. Dupa un drum de cateva ore, fara probleme, cel mai gras copil din Romania a ajuns in clinica in care medicii se lupta sa ii dea o sansa.

Intre timp, acasa, la Dragotesti, e agitatie mare printre autoritati. Rand pe rand, de la primar pana la Protectia Copilului, oficialii arunca pisica in ograda vecina si dau vina, in final, pe parinti, despre care spun ca nu l-au lasat pe baiat sa mearga la spital.

Daca asa s-a intamplat cu adevarat, e si mai greu de explicat de ce Protectia Copilului a stat cu mainile in san, in conditiile in care legea i-ar fi putut permite sa il scoata pe Alex din familie.

In toata balbaiala autoritatilor, un lucru este cert: baiatul a ajuns pe mana unor specialisti gata sa incerce orice ca sa il vindece. Primul set complet de investigatii va fi gata la inceputul saptamanii viitoare, cand medicii vor sti cu siguranta daca baiatul va fi operat.

Il puteti ajuta si dumneavoastra pe Alex, donand doi euro prin SMS, la numarul 848, valabil in retelele ORANGE, COSMOTE si VODAFONE.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Baiatul de sase ani care are 120 de kilograme a facut primii pasi spre o viata normala