Alimentele făcute după reţete de acum 30, mai scumpe, dar căutate
Alimentele făcute după reţete de acum 30 de ani sunt căutate special de consumatori. Parizerul, muşchiul file sau franzela Bucureşti sunt doar câteva din produsele care pe vremuri erau şi ieftine erau şi bune.
Alimentele făcute după reţete de acum 30 de ani sunt căutate special de consumatori. Parizerul, muşchiul file sau franzela Bucureşti sunt doar câteva din produsele care pe vremuri erau şi ieftine erau şi bune.
Faimoasele alimente se găsesc de o lună şi în câteva magazine din Capitală. Chiar dacă preţurile sunt mai mari cu 20 la sută faţă de produsele obişnuite, românii tânjesc după gustul bucatelor de altădată.
Un gust mai bun, înseamnă şi o calitate mai bună. Aşa că un kilogram de parizer atestat poate să coste până la 40 de lei kilogramul. Nu doar gustul, ci şi eticheta face diferenţa la raft. Produsele fabricate după reţete consacrate pot fi recunoscute uşor, după logo-ul special creat de Ministerul Agriculturii.
În Registrul Reţetelor Consacrate sunt, decoamdată, înscrise foarte puţine firme.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰