Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL: Alin Nica, primarul-cantaret

Se numeste Alin Nica si este printre cei mai tineri primari ai Romaniei. Cand nu e pe scaunul de edil al primariei din Dudestii Noi, canta

Vezi și

Faceti cunostiinta Alin Nica. Tanar, talentat, ce mai? Rupt parca de pe copertile revistelor pentru femei. Si, desi ati crede ca l-am gasit intr-un studio de inregistrari. L-am gasit la biroul de la primarie. E-adevarat, ascultand muzica. “Nu pot sa spun ca ma dedublez, ca e o alta personalitate, sunt tot eu. Dar e o alta fata a mea. O alta fata a personalitatii mele care rabufneste din cand in cand, sau mai intodeauna, mai ales ca viata administrativa, viata de primar e una destul de stresanta”, spune Alin Nica.

Stresanta, dar plina de satisfactie. Mai ales ca e o adevarata vedeta in ochii oamenilor din Dudestii. Atentie! Asta fara sa faca vreo vocaliza prin sat.

Ne-am lamurit deci ca este un primar execelent. Acum, intrebarea la care nu gasim raspuns este cum de reuseste sa le faca pe toate. “In 2004, m-am aflat la o rascruce. A trebuit sa aleg intre profesia de inginer in calculoatoare, fiindca tocmai absolvisem facultatea de profil din timisoara, intre a intra in politica, candidand pentru functia de primar in comuna dudestii noi si a continua pasiunea pentru muzica”, a mai spus edilul.

Cantaret nu a devenit peste noapte. Pana sa se afle la rascrucea profesionala, a cochetat cu muzica. “Totul a inceput in frageda copilarie, cand cantam peste tot unde ma gaseam, unde aveam putina intimitate, dupa aceea a continuat cu absolvirea Scolii Populare de Arte”, a adaugat Nica.

Si a reusit lucrul care pentru altii pare imposibil. Sa jongleze cu toate cele trei pasiuni. Asemenea unui renascentist. Cand nu era la primarie, era in turneu. Cand nu era in turneu, rupea gura targului la Eurovision. In 2009, a reusit chiar sa se califice in finala nationala a concursului. Nu a mers mai departe, dar nici n-a dat inapoi. A continuat sa cante si recent si-a lansat inca un videoclip.

Oamenii din sat il adora ca primar. La fel si functionarii de aici. Cat despre planurile de viitor, Alin Nica ne-a marturisit ca nu are de gand sa renunte prea curand. Nici la scaunul de primar, nici la muzica. “Nu mi-am pus aceasta problema pana acum, insa muzica va fi intotdeauna o parte importanta din viata mea. Eu consider ca am si voi mai avea multe de aratat si in politica, si in plan administrativ, dar si in plan musical”, a tinut sa sublinieze edilul.

Acum, dupa succesul noului videclip, primarul meloman are in plan sa lanseze si un album, care spune el, va fi pe toate gusturile. Asta mai ales ca Alin asculta de la rock la latino si de la muzica clasica la pop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » OBSERVATOR SPECIAL: Alin Nica, primarul-cantaret