Antena Meniu Search
x

Profesorul de chitară acuzat că atins indecent un copil spune că i-a făcut un masaj ezoteric să cânte mai bine (Video)

Un val de atacuri sexuale asupra copiilor a dat alarma în Capitală! Avem trei cazuri numai în ultimele 24 de ore. Ultimul: un profesor de chitară este acuzat că a atins indecent o elevă, în timpul meditaţiilor.

Vezi și

Un val de atacuri sexuale asupra copiilor a dat alarma în Capitală! Avem trei cazuri numai în ultimele 24 de ore.

Ultimul: un profesor de chitară este acuzat că a atins indecent o elevă, în timpul meditaţiilor. Culmea, bărbatul nu neagă apropierea, dar spune că a vrut doar să-i ofere fetei de zece ani un masaj.

După ce au depus plângerea, la sfatul poliţiştilor, părinţii s-au întors acasă la profesor cu tehnică de înregistrare. L-au întrebat ce s-a întâmplat, iar el a recunoscut că a atins-o pe fată. Şi-a justificat fapta spunând că i-a făcut un masaj ezoteric pentru ca ea să se poată concentra mai bine.

Cu înregistrarea compromiţătoare, părinţii fetiţei au mers la poliţie. Din casa profesorului de 64 de ani, acolo unde ar fi avut loc abuzul, anchetatorii au ridicat mai multe dovezi. 

Dan Antonescu, expert criminolog: "Pedofilia nu prea poate fi tratată. Nici măcar cu ani de puşcărie. Acolo e doar o pauză."

În ultimele zile, atacurile s-au înmulţit. Ieri, după-amiază, un bărbat a fost surprins de camerele de supraveghere în scara unui bloc din Capitală. Era încă îmbrăcat. Situaţia s-a schimbat când în imobil intră o fetiţă de 12 ani. În timp ce o urmăreşte până la uşa apartamentului, individul reuşeşte să rămână doar în papuci.

Bărbatul, care ar fi economist, nu este la prima faptă. Potrivit poliţiei, în prezent se află sub control judiciar pentru două fapte similare comise la începutul anului: corupere sexuală a minorilor şi ultraj împotriva bunelor moravuri. El este al treilea suspect din ultimele zile.

Primul a fost un tânăr, care a fost reţinut aseară, după ce a încolţit o adolescentă în alt bloc din Capitală. 

Trei cazuri în trei zile. Toate au în comun faptul că părinţii au alertat poliţia, iar cei acuzaţi au fost prinşi.

Dan Antonescu, expert criminolog: "Părinţii au înţeles până la urmă ce trebuie să facă în astfel de cazuri. E un lucru mare că pot comunica şi copiii comunică, le spun ce au păţit, iar ei iau decizia cea mai bună, merg la poliţie."

Amploarea reală a cazurilor de agresiune sexuală rămâne necunoscută. Cert este că, în ultimul 

deceniu, raportările au crescut semnificativ: de la numai 8 cazuri, în 2008, până la 138 - anul trecut. 

Specialiştii spun că minorii ar trebui să evite să rămână singuri, în locuri izolate, cu persoane pe care nu le cunosc. Iar în cazul unui atac, să ţipe puternic şi să ceară ajutor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Profesorul de chitară acuzat că atins indecent un copil spune că i-a făcut un masaj ezoteric să cânte mai bine (Video)