Antena Meniu Search
x

Video Amant ucis de soțul înșelat, în Argeș. Bărbatul și-a pierdut mințile când și-a prins soția cu altcineva

Crimă pasională în Argeș. Orbit de gelozie, un bărbat de 47 de ani dintr-o localitate din Argeș l-a ucis în bătaie pe amantul soției sale, după ce i-ar fi prins împreună. S-a întâmplat, noaptea trecută, dar polițiștii nu au găsit nimic în neregulă când au ajuns inițial la intervenție pentru că nu se mai auzeau zgomote. Vineri dimineață, vecinii au găsit victima fără suflare în grădină.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 28.05.2021, 14:01

Vezi și

Tragedia s-a petrecut joi seară, în localitatea Cetățeni din Argeș. Agresorul, un bărbat de 47 de ani, a sosit acasă mai devreme decât era așteptat și și-a găsit soția în casă cu un bărbat de 40 de ani. 

Amantul a fost omorât în bătaie

Orbit de furie și gelozie, bărbatul l-a luat la bătaie pe amant, mai întâi în casă, apoi în grădină, după ce victima a încercat să scape de ploaia de lovituri. Nu a reușit să-și salveze viața și a fost, la propriu, omorât în bătaie de soțul înșelat.

În jurul orei 23.00, o vecină a auzit zgomotele și a sunat la 112, însă polițiștii nu au sesizat nimic în neregulă pentru că victima era deja moartă când au ajuns ei. 

Vecinii l-au găsit mort în grădină

Vineri dimineață, amantul femeii a fost găsit mort în grădină, cu numeroase urme de violență pe corp.

Autorul crimei a fost ridicat de polițiști și riscă până la 20 de ani de închisoare. Soția lui urmează să fie chemată la audieri în acest dosar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Amant ucis de soțul înșelat, în Argeș. Bărbatul și-a pierdut mințile când și-a prins soția cu altcineva