Antena Meniu Search
x

Amantă bătută de şoţia supărată

Un bărbat din Bucureşti şi-a petrecut noaptea şi cu soţia şi cu amanta. Asta după ce întâlnirea amoroasă pe care a programat-o cu amanta a fost descoperită de cea cu care are un copil şi-o casă.

Vezi și

Urmările au fost parcă desprinse din filme pentru soţul infidel. Soţia i-ar fi furat geanta şi i-ar fi bătut amanta. Iar fiul i-a lovit maşina.

Ar fi vrut să-şi petreacă noaptea, romantic, într-o dubă, cu amanta. Totul a mers ca pe roate, până când a aflat soţia.

Cursa a început aici. Dubiţa era parcată şi cei doi în ea. Venirea taxiului la miezul nopţii a declanşat războiul între soţi.

Dubiţa, a tatălui. Taxiul, al fiului care îşi ajuta mama la organizarea flagrantului.

Când a văzut că pe scaunul din dreapta al dubiţei stătea o domnişoară cu 20 de ani mai tânără decât soţul ei, femeia a văzut negru în faţa ochilor.

A urmat încăierarea, iar amanta a fost luată de o ambulanţă şi dusă la spital. Abia la venirea poliţiştilor bărbaţii, tată şi fiu, au fost puşi faţă în faţă.

Singurul care a depus plângere este tot bărbatul infidel. Împotriva soţiei pentru distrugere şi furt între soţi. Dar dacă ancheta va dovedi că într-adevăr a vrut să-şi calce cu maşina nevasta, omul ar putea fi acuzat de tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Amantă bătută de şoţia supărată