Antena Meniu Search
x

Amendă de 10.000 de lei pentru nerespectarea autoizolării, în Caraș-Severin

O persoană de 35 de ani din Bocșa, județul Caraș-Severin, a fost amendată cu 10.000 de lei pentru că nu a respectat regimul de autoizolare la domiciliu. 

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 17.03.2020, 11:06

10.000 de lei amendă pentru o persoană din Caraș-Severin, care nu a respectat autoizolarea
A doua persoană amendată în Caraș-Severin, pentru nerespectarea regimului de autoizolare - Profimedia Images

O persoană de 35 de ani din Bocșa, Caraș-Severin, a fost amendată cu 10.000 de lei pentru că nu a respectat regimul de autoizolare la domiciliu. Este cea de-a doua amendă aplicată de autoritățile din județ.

Direcția de Sănătate Publică din Caraș-Severin a mulțumit, pe aceasta cale, Inspectoratului de Poliție Județean pentru sprijin și implicare în soluționarea acestor situații.

În acest moment, pe teritoriul României, în carantină instituționalizată se află 3.282 de persoane pentru care se efectuează verificări cu scopul de a depista dacă au contactat noul coronavirus.

Alte 16.610 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală, a anunțat, marți, Grupul de Comunicare Strategică.

Persoanele care nu respectă regimul legal al autoizolării, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, riscă o amendă contravențională în cuantum de 10.000 de lei.

Mai mult, dacă persoana respectivă este bolnavă și a infectat alți oameni, riscă până la doi ani de închisoare. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

184 de persoane au fost confirmate cu coronavirus, în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Amendă de 10.000 de lei pentru nerespectarea autoizolării, în Caraș-Severin