Antena Meniu Search
x

Pozele în lanul de rapiță, o amintire în era pandemiei

De veghe în lanul de rapiţă nu mai e nimeni. În anii trecuţi, pe vremea aceasta, reţelele de socializare erau inundate cu fotografii în lanurile de flori galbene. Pandemia a făcut ca astfel de fotografii să rămână o amintire. 

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 28.04.2020, 23:39

Vezi și
  • Fotografiile făcute în lanul de rapiță vă pot aduce amenzi.
  • Rapița are avantaje medicale.

Like-urile nu reprezintă o urgenţă, aşa că cei care se opresc din drum pentru o şedinţă foto s-ar putea alege, în schimb, cu o amendă.

Sub soarele de aprilie, rapiţa în plină floare colorează drumul spre litoral. Este decorul perfect pentru o şedinţă foto. Doar că anul acesta, sezonul like-urilor este înlocuit de cel al amintirilor.

Am găsit un lan de rapiţă undeva în Fundulea, la ieşirea pe A2. Acum este important să mă poziţionez astfel încât să am soarele pe faţă şi cred că va ieşi un selfie perfect. Dar oricât de tentant şi de frumos vi se pare peisajul din jurul meu - o astfel de şedinţă foto nu reprezintă o situaţie de urgenţă aşa cum sunt ele descrise în ordonanţele militare şi oricâte aprecieri şi like-uri aţi "recolta" pe paginile de socializare, cu ele nu puteţi şi plăti eventualele amenzi.

Anul treut, era întrecere pentru cele mai frumoase poze în plantaţiile de rapiţă. Aceste tinere din Timişoara au angajat un fotograf profesionist ca să obţină cât mai multe aprecieri.

Anul acesta, ordonanţele militare au schimbat peisajul pe reţelele de socializare. Pozele din casă le-au înlocuit pe cele din mijlocul naturii. Printre cele mai populare rămân pozele cu perne.

Oricât de mare este tentaţia să vă opriţi din drum pentru o poză, trebuie să ştiţi că amenzile nu se pot plăti cu reacţiile şi faima din online.

Rapiţa ameliorează afecţiuni ale tubului digestiv şi ajută la prevenirea bolilor cardio-vasculare. Dincolo de beneficii, şi-a găsit şi o altă întrebuinţare. Una mai modernă. Fotografia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Pozele în lanul de rapiță, o amintire în era pandemiei