Antena Meniu Search
x

SPEICAL! Ana Bucur a devenit Miss Fitness Univers

Miss Fitness Univers este o romanca! Ana Bucur a urcat pe cel mai inalt loc de pe podium in Statele Unite, acolo unde s-a desfasurat concursul. Romanca a cucerit juriul nu doar cu exercitiile de aerobic realizate perfect, ci si cu frumusetea sa

Vezi și

Cu miscari precise, rapide si armonioase. Asa a cucerit Anca juriul american. "Am avut un exercitiu care cuprinde mai multe elemente de gimnastica, de dans. Trebuie sa avem cate un element din fiecare familie, de forta, de flexibilitate. L-am prezentat cu emotie si siguranta si cred ca am avut acel factor wow".

Competitia a fost acerba pentru Anca Bucur, care a concurat impotriva a noua dintre cele mai bune sportive de performanta la nivel international. "Stiam despre toate ce pot sa faca. Stiam titlurile pe care le detin si fiecare dintre ele reprezinta imaginea unui brand mare. Sunt modele care au aparut pe diferite reviste de specialitate in America. Asa ca era oarecum asa o elita, o intrecere destul de stransa intre noi", a mai spus castigatoarea.

Anca s-a pregatit intens pentru acest concurs. "Imi aloc trei luni inainte de pregatire, specifica, cu dieta si exercitii pe care le fac special. Findca sunt instructor de aerobic deja patru ore sunt dedicate antrenamentelor alaturi de clientii mei. Lucrez cot la cot cu ei. In functie de clasele pe care le predau, adaug cateva ore sau exercitii specifice".

Dieta a fost concentrata pe partea proteica. A fost un regim hiperproteic pentru ca alimentatia construieste si hraneste musculatura. Finalul competitiei i-a adus Ancai multe emotii. "Am fost foarte entuziasmata pentru ca imi spuneam in sinea mea inainte sa anunte castigatorul Anca, Anca, Anca. Am fost foarte incantata sa aud Anca si abia apoi dupa doua minute am inceput sa realizez ca stai ca de fapt e titlul meu".

Tensiunea a fost impartita la doi, pentru ca - in sala - se afla si logodnicul ei. "El nu isi arata emotiile, dar am inteles ca a avut ceva in coltul ochiului. A fost si el emotionat si s-a bucurat alaturi de mine".

Doar ca Anca nu va mai ramane pentru multa vreme in Romania. Romanca are oferte foarte tentante de la mai multe centre de fitness din SUA, asa ca acum trebuie doar sa se decida in ce stat se va muta cand isi va face bagajele si va pleca in tara lui Obama.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » SPEICAL! Ana Bucur a devenit Miss Fitness Univers