Antena Meniu Search
x

Anchetă într-o comună din Olt după ce o fată de 12 ani ar fi fost violată de iubitul mamei ei

O copilă de 14 ani din Olt ar fi trecut prin clipe de groază, în casa mătuşii ei. Fetiţa ar fi fost obligată să întreţină relaţii intime cu iubitul femeii, un bărbat de 48 de ani

Vezi și

O copilă de 14 ani din Olt ar fi trecut prin clipe de groază, în casa mătuşii ei. Fetiţa ar fi fost obligată să întreţină relaţii intime cu iubitul femeii, un bărbat de 48 de ani

Culmea e că cea mică a fost trimisă de acasă, de la mama ei, tocmai ca să nu treacă prin astfel de clipe înfiorătoare. Bărbatul suspectat de viol a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

Secretara primăriei din Costeşti a dat totul în vileag. Fata de 12 ani s-a împrietenit cu ea şi i-a povestit, uşor-uşor, calvarul prin care trecea. Copila a ajuns la mătuşa ei, în Argeş, anul trecut.

Mama ei a trimis-o de acasă tocmai pentru că bărbatul cu care locuieşte este extrem de violent şi femeia s-a temut că fiica ei i-ar putea cădea victimă. A crezut că în casa surorii ei va găsi adăpost. Acolo, copila a găsit însă un monstru. Iubitul mătuşii, un bărbat de 48 de ani, a supus-o la perversiuni sexuale în repetate rânduri.

Totul s-a întâmplat în urmă cu un an. Dar individul nu a fost demascat imediat. Iubita lui, mătuşa fetei, i-a ţinut partea iniţial. În cele din urmă, însă, şi-a schimbat declaraţia şi l-a dat pe bărbat pe mâna poliţiştilor. Înspăimântat, probabil, că avea să ajungă la închisoare, omul a încercat chiar să se sinucidă. A fost salvat însă şi ulterior reţinut.

Astăzi el va fi dus la Judecătoria Costeşti cu mandat de arestare preventivă. Fata de 12 ani este, de mai multe luni, într-un centru de minori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Anchetă într-o comună din Olt după ce o fată de 12 ani ar fi fost violată de iubitul mamei ei